limonilezeytin cansın sen canım kocam:) Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 180 0 96 İstanbul 26 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mltm87 #21 Cankiiz5o .!.: Walla onu bunu bilmemde benim yaptigim daha guzel olmus sankim... Genişletmek için tıkla... kızlar ellerinize sağlık ama cankız seninki olmamış canım profiterolun sosu o kadar az olmaz neyse olsun bidahakine daha güzel yaparsın olur böle şeylerkaydirigubbakcemile3
Cankiiz5o .!.: Walla onu bunu bilmemde benim yaptigim daha guzel olmus sankim... Genişletmek için tıkla... kızlar ellerinize sağlık ama cankız seninki olmamış canım profiterolun sosu o kadar az olmaz neyse olsun bidahakine daha güzel yaparsın olur böle şeylerkaydirigubbakcemile3
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mltm87 #22 Ellerine sağlık tatlım tarifi en yakın zamanda deniyorum
krakerci_burcu Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2013 48 0 0 İstanbul 1 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mltm87 #23 Çikolata sosunu hazır kullanmak yerine benmari usulu yapsam olur mu acaba ne kadar çikolata gerekir, bana fikir verinn
Çikolata sosunu hazır kullanmak yerine benmari usulu yapsam olur mu acaba ne kadar çikolata gerekir, bana fikir verinn