cnm harika görünüyorlar ama sende benım yaptıgım hatayı yapıyorsn dev fotolar eklıosn onu kucultmeyı ogrenmenı tavsıye ederm cnm cok daha guzel oluyor.emegıne elıne saglık canımcm.
ayyy bayıldım çok güzel ya...ellerine sağlık arkadaşım...
cnm çok haklısın ama daha yeni fotoğraf eklemeyi öğrendim sonuç olarakda bu çıktı ortaya küçültmeyide öğrenebilirim inş teşekkür ederim.
cnm bende yenı ogrendım bıldıgım kadarını paylaşiim senınle.google dan imageshack.us dıye yaz ve acılan sayfayı sık kullanılanlarına ekle.sonra o sayfada browse seçenegıyle bılgısayarından ıstedıgın bır resmı sec ve alttakı kutucuklardan boyut secımı yap en kucugu en guzelı.daha sonra alttakı onay kutucugunu tıkla o ayarlamayı yapıyor kısa bır sure beklıosn sonra ıkı kutucuk acılıyor kodlar yazılı usttekını kopyala ve kk da ekleyecegın yere gel mj gonderme kısmında sımgeler varya boyle benım 2 sıra daga benzettıgm bır kutucuk var onu sec ve http yı sılıp kendı kopyaladıgın seyı oraya yapıştır.bırden fazla resım ıstıyorsan bunu tekrarla cnm.kolay gelsın guzel paylaşımlar dılegıyle.kaydirigubbakcemile5
[color="ındigo"]bu tarifi ben de çok sık yapıyorum...hemen hemen her misafirimde denediğim bir tatlı çeşidi...ve her defasında o kadar güzel ve lezzetli oluyor ki....senin yaptığında süper görünüyor canım....eline sağlık ....[/color]
süpersin canım..
ellerine sağlık.. opuyorumnanaktan
valla bi profterol manyağı olarak her tarif süper bencee
kesinlikle muhteşem bi tadı vardır ellerine sağlık
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?