• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterollü & Antep Fıstıklı Yaş Pastam ( Beni Büyüten Pınar Süt Sponsorluğunda =) )

waooawwww süper otesi olmuş çok beğendim ama ben hepsini herkesi beğendim ya :31:

her arkadaşımızın sunumu güzel gerçekten:16:
seçim yapmak zor:1:
teşekkürler yorumunuz için:16:

enaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımm istiyorum bu pastadan yapayım bari aynından eve yiyelim :39::39::39:

çok sevindim beğenmenize teşekkürler:16::16::16:

çok zahmetli olmuş..ellerinize sağlık :16: sizin gibi emek ve görüntü açısından başka biri daha olmazsa..oyum size olacak ... eğer başka biri daha olursa seçim yapmakta zorlanacağım sanırım... :40::39:

çok teşekkür ederim:16:
yapım aşamasıda fotoğrafları paylaşma aşamasıda çok zor oldu birazda uzun olduğundan ama değdi valla:16::16::16:

ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim ancak küçük bi eleştiri yapacam resimlerin üzerine yazmak yerine altlarına yazsanız açıklamaları daha güzel olur diye düşünüyorum naçizane fikrim :34::34::34::34::34::34::34:

fotoğraflar ve açıklamalar uzun olduğundan tek tek fotoğraflarla anlatmayı tercih ettim ben
çünkü diğer türlü fotoğraflarla açıklamalarını karıştırabilirim diye düşündüm:1:
çok teşekkürler yorumunuz için:16:

Son düzenleme:
Dışarda tıka basa yemiş ve doymuşum ama olsada yesek dedim görünce..
Ama ben sadece üstündeki topları istiyorum kekini başkaları yesin:56::56:
Ellerine sağlık:16:

ne kadar yenirse yensin pastaya hayır denilemez bencede:1::1::1::1:
profiterollerimin yeri apayrı zaten
hiçbir şeye değişmem:16::16::16:

ellerine sağlık canım cok güzel ve değişik olmuş, pastanın son halini gördüğümdeki yüz ifadem aynen böyle:53:

çok teşekkür ederimm:16:
pastanın son halini gördüğümde benimde ağzım kulaklarıma varmış durumdaydı:52::52::52:
annemde dalga geçiyor bittimi pastan artık görelim mi diye
gösterdim
o da kaldı böyle:53::53:
bütün gün pastayla uğraş dur sen başka işin gücün yok zaten diyor:52:

:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencik :1: Beraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim :34:
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese :34:

profiterollerimin tarifini tam tutar her zaman
güvendiğim tek tarif budur
yıllardır hiç şaşmadan yaparım:16:

Gözdecim canım çok güzel olmuş , ellerine sağlık kuzum .:16:

Profiterolle zaten bayılırım birde pasta ile birleşinceeee :56:

Gecenin bu saatinde gidip mutfakta bana fıstıklı çikolata yedirten bir sunum olmuş , ellerine sağlık , başarılar canım .

ablam:16:
fıstıklı çikolata için özür dilerim gece gece:1::1:
valla kimseye kilo aldırmak gibi bir niyetim yok haberiniz olsun:1:
kendim hariç:52: benim kilolalar aldı başını gidiyoooorrrr:52:
çok teşekkür ederim beğendiğin için:54::54::54:

Ellerinize sağlık çok nefis görünüyor:16::56:Yarışmada başarılar dilerim:34:

çok teşekkürler:16::16:
anam bu ne:53::53:ne satafatli pasta bu boyle:46::46::46:ellerine saglik canim:16::16::16::16:

çok teşekkür ederim:16:
tam istediğim gibi oldu ya
görüntüde tadıda harikaydı:16::16::16:

Ellerine sağlık kuzum yarışmada başarılar:16:

sağolasın ablam:54::54:
hadi sıra sende çatlayacağım artık:52::52::52:

Muhteşem görünüyor başarılar dilerimm :)

çok sağolun:16::16:

ellerinee sağlıkk :46::46:
yarışmada başarılar :56::56:

çok teşekkürler:16::16::16:

Son düzenleme:
:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencik :1: Beraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim :34:
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese :34:

ayy ben bu daveti yeni gördüm:52::52::52::52::52:
yaptığın profiterolü gördüm arzumcum çok naziksin davetin için teşkür:16::16::16:

ne kadar yenirse yensin pastaya hayır denilemez bencede:1::1::1::1:
profiterollerimin yeri apayrı zaten
hiçbir şeye değişmem:16::16::16:

ben genelde hayır diyebiliyorum pek tatlıyla aram yoktur yaparım ama yemem tadıp bırakırım...
ama profiterolü görünce akan sular duruyoooo:52::52::52:

Ama bu of yani fıstıklı ve profiterollü of ki of. Ellerine sağlık:56:

canım :16::16:
ellerine sağlık çok çok güzel görünüyor eminim lezzeti de bir okadar güzeldir...
çok emek vermişsin belli...
profiterol başlı başına zordur yapımı, o kıvamı tutturmak bi marfiettir...sen üstelik yaş pastayla bir araya getirip resmen bir görsel şölen hazırlamışsın...
çok güzel olmuş tatlım...inşallah birinci olursun...öpüyorummm:54::54:

canım :16::16:
ellerine sağlık çok çok güzel görünüyor eminim lezzeti de bir okadar güzeldir...
çok emek vermişsin belli...
profiterol başlı başına zordur yapımı, o kıvamı tutturmak bi marfiettir...sen üstelik yaş pastayla bir araya getirip resmen bir görsel şölen hazırlamışsın...
çok güzel olmuş tatlım...inşallah birinci olursun...öpüyorummm:54::54:

çok sevindim beğenmene:54:
biliyorsun senin yorumların benim için çok çok önemli ve değerli:16::16::16:
profiterol evet zordur gerçekten kolay diyemeyeceğim
ama haftada en az 1 kere yaptırıyorlar:52:
yapa yapa alıştı artık elim
ama yinede zahmetli işte
pastamın yeride apayrı zaten
kekim sünger gibi olmuştu
keşke tadınada bakabilseniz:16:
çok çok teşekkür ederim yorumun ve güzel dileklerin için:54::54::54::54:

Tek kelimeyle mükemmel :52:
Eminim lezzeti nefistir, pastadan tatmayi cok isterdim

Canım benim, gerçekten çok zahmetli ve bir o kadar da lezzetli görünüyor pastan. Ellerine, kollarına sağlık, yiyenlere de afiyet olsun. :))) Yarışmada başarılar dilerim.:16::16::16:

Ben de profiterole bayılırım, bu aralar ev ahalisinin tatlı krizi var zaten, her gün bana tatlı yaptırıyorlar. :1: Bugün de ben bir sürpriz yapayım onlara ve senin tarifi yapayım. :34: Tekrar ellerine sağlık canım benim...

Son düzenleme:
Canım benim, gerçekten çok zahmetli ve bir o kadar da lezzetli görünüyor pastan. Ellerine, kollarına sağlık, yiyenlere de afiyet olsun. :))) Yarışmada başarılar dilerim.:16::16::16:

Ben de profiterole bayılırım, bu aralar ev ahalisinin tatlı krizi var zaten, her gün bana tatlı yaptırıyorlar. :1: Bugün de ben bir sürpriz yapayım onlara ve senin tarifi yapayım. :34: Tekrar ellerine sağlık canım benim...

ablacığım teşekkür ederim:16:
beğenmene çok sevindim:16::16::16:
ayrıca tarifimi deneyecek olmanda çok mutlu etti beni:54:
yapınca bizlerlede paylaşırsan çok sevinirim:54::54::54::54:

Back
X