profosyonel fotoğraf makinesi tavsiyesi?

Ben Samsung NX 300 kullaniyorum 20.3 megapiksel ve dokunmatik, her özelliği var. Ben de cok arastirdim ama bunda karar kildim. Cok memnunum. Cok guzel..
Ayrica wi-fi ozelligi ile cok rahat istediginiz yerde paylasim yapabiliyorsuniz. Eger benim gibi telefon ve notebook'unuz da samsungsa direk kablosuz olarak fotolari videolari aktarabiliyorsunuz. Ayrica cok hizli ve görüntü kalitesi harika..

Canon 650D'ler ilk çıktığında toplatıldı bilginiz olsun. Ben profesyonel olarak uğraşmayacaksınız yeni çıkan canon 100D'yi tavsiye ederim ama ben hobi dışında bu işi başka bir boyuta taşımak istiyorum ve bir yerden başlamam gerek derseniz yine yeni çıkan ve canon 100D ile aynı özeliklere sahip ve aynı zamanda piyasaya sunulan 100D'nin abisi olan 700D'yi tavsiye ederim. Kendimde onu kullanıyorum. 2.150 gibi bir fiyata aldım şubat ayında. Aynı zamanda canonun hangi modelini tercih ederseniz edin canon eurosia garantili bir ürün alırsanız kutusunun içinden canon görsel akademi seminerine ücretsiz katılım kazanıyorsunuz böylece makinayı tanıyor ve öğreniyorsunuz. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Sevgiler...

Arkadaşlar ucretlerini de yazar misiniz? Çok pahaliymis yahu 1500 e bulamaz miyim acep? Bir de internetten mi almali yoksa magazadan mı?

Ben de bir tane Nikon D40 var, D90 aldığım için onu kullanmıyorum. Gayet sorunsuz. İstersen onla başla biraz daha başlangıç seviyesi içindir. Sana uygun bir fiyata verebilirim hangi şehirdesin bilmiyorum gerçi.

Ben de bir tane Nikon D40 var, D90 aldığım için onu kullanmıyorum. Gayet sorunsuz. İstersen onla başla biraz daha başlangıç seviyesi içindir. Sana uygun bir fiyata verebilirim hangi şehirdesin bilmiyorum gerçi.

Canim sıfır almak istiyorum sagol yine de d90 ne kadar

Arkadaşlar ucretlerini de yazar misiniz? Çok pahaliymis yahu 1500 e bulamaz miyim acep? Bir de internetten mi almali yoksa magazadan mı?
Canon 600dyi hayyam carsisindan 1300 civari bi seye almistim. İki sene garantisi vardi.
Kendi 18_55 lensi vardi.
Daha sonra 400 liraya 55_250 lens aldim. Ben gayet memnunum hic sorun cikarmadi bana.

Back
X