- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Arkadaslar iyi cekim yapan profosyonel fotoğraf makinesi alacagim marka model onerir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canon 650D kullanıyorum.gayet memnunum,alırken çok araştırmıştık
10ay oldu.ama tam hatırlamıyorumNe zaman ve kaça aldiniz?
Canon 650D kullanıyorum.gayet memnunum,alırken çok araştırmıştık
Ben samsung nx300 u 1800 küsüre almıştım.Arkadaşlar ucretlerini de yazar misiniz? Çok pahaliymis yahu 1500 e bulamaz miyim acep? Bir de internetten mi almali yoksa magazadan mı?
Ben de bir tane Nikon D40 var, D90 aldığım için onu kullanmıyorum. Gayet sorunsuz. İstersen onla başla biraz daha başlangıç seviyesi içindir. Sana uygun bir fiyata verebilirim hangi şehirdesin bilmiyorum gerçi.
Canim sıfır almak istiyorum sagol yine de d90 ne kadar
Canondan sasma derimArkadaslar iyi cekim yapan profosyonel fotoğraf makinesi alacagim marka model onerir misiniz?
Bu arada iyi ceken fotograf makinesi yoktur, iyi ceken fotografci vardirArkadaslar iyi cekim yapan profosyonel fotoğraf makinesi alacagim marka model onerir misiniz?
Canon 600dyi hayyam carsisindan 1300 civari bi seye almistim. İki sene garantisi vardi.Arkadaşlar ucretlerini de yazar misiniz? Çok pahaliymis yahu 1500 e bulamaz miyim acep? Bir de internetten mi almali yoksa magazadan mı?