progestan 50 mg ampul tüp bebek

Herhangi bir zararı yok değil mi sonuçta sadece hormon. Doktorunuz mu önceden başlattı? Yanında dex ve fitilde kullandınız mı
Tabikii zararlı değil neden olsun ki bu süreçteki %99luk kesim kullanıyor. Kızz tabiki doktor başlatıyor :) Progestan kalçadan verdiler ilkte ve günlük 4 fitil verdiler, transfer olunca hergün çıkmamak için progestan dex almak istediğimi söyledim kalçayı bırakıp göbeğe geçtim her sabah 2 ambul yaptım ama dex kullanınca fitili 6ya çıkardı doktorum bi 22 gün böyle kullandım sonra tekrar kalçaya geçtim ve 4 fitil kullandım şuanda da aynı zaten azalma olmadı

Benim doktorum fitil kullandırıyor 14.günden itibaren. Transfer olunca dex. Pozitif alınca progestan 50veriyor. Bugün kadın doğum doktoru 5 gün önceden başlayabilirsin dex ve 50 ye dedi ondan kafam karıştı

Benim doktorum fitil kullandırıyor 14.günden itibaren. Transfer olunca dex. Pozitif alınca progestan 50veriyor. Bugün kadın doğum doktoru 5 gün önceden başlayabilirsin dex ve 50 ye dedi ondan kafam karıştı
Her doktorun ilaç protokolü farklı kullanım dozu farklı ama rahat ol hiç bir zararı yok güzel sonuçlarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…