Evet kullandım her sabah 2 ampul birlikte vurdurdum şuan 2 aylığım hala devam ediyorum düşük riskim de yok çok şükür ama doktorum kesmiyor. Darısı tüm isteyenlere güzel sonuçlarınız olsunBu iğneyi kullanıp tüp bebek tedavi sonrası tutan varmı
Ben kullandım 8. Haftada kesti doktorumBu iğneyi kullanıp tüp bebek tedavi sonrası tutan varmı
Transferden 1 hafta önce başladım ben.Bu iğneyi kullanan arkadaşlar transfer olmadan önce mi başladınız yoksa transferden sonra pozitifi alınca mı
Herhangi bir zararı yok değil mi sonuçta sadece hormon. Doktorunuz mu önceden başlattı? Yanında dex ve fitilde kullandınız mıTransferden 1 hafta önce başladım ben.
Evet bende 3 kez transfer oldum hep kullandım 2 kez pozitif sonuç aldımBu iğneyi kullanıp tüp bebek tedavi sonrası tutan varmı
Tabikii zararlı değil neden olsun ki bu süreçteki %99luk kesim kullanıyor. Kızz tabiki doktor başlatıyor :) Progestan kalçadan verdiler ilkte ve günlük 4 fitil verdiler, transfer olunca hergün çıkmamak için progestan dex almak istediğimi söyledim kalçayı bırakıp göbeğe geçtim her sabah 2 ambul yaptım ama dex kullanınca fitili 6ya çıkardı doktorum bi 22 gün böyle kullandım sonra tekrar kalçaya geçtim ve 4 fitil kullandım şuanda da aynı zaten azalma olmadıHerhangi bir zararı yok değil mi sonuçta sadece hormon. Doktorunuz mu önceden başlattı? Yanında dex ve fitilde kullandınız mı
Kestikten sonra herhangi sorun yaşadınız mı yani Allah korusun sorun derken lekelenme falan oldu mu? Birde iğnenin verdiği halsizlik geçti mi benimde son 3 kutum kaldı bitecek ama kimisi erken diyorBen kullandım 8. Haftada kesti doktorum
Benim doktorum fitil kullandırıyor 14.günden itibaren. Transfer olunca dex. Pozitif alınca progestan 50veriyor. Bugün kadın doğum doktoru 5 gün önceden başlayabilirsin dex ve 50 ye dedi ondan kafam karıştıTabikii zararlı değil neden olsun ki bu süreçteki %99luk kesim kullanıyor. Kızz tabiki doktor başlatıyor :) Progestan kalçadan verdiler ilkte ve günlük 4 fitil verdiler, transfer olunca hergün çıkmamak için progestan dex almak istediğimi söyledim kalçayı bırakıp göbeğe geçtim her sabah 2 ambul yaptım ama dex kullanınca fitili 6ya çıkardı doktorum bi 22 gün böyle kullandım sonra tekrar kalçaya geçtim ve 4 fitil kullandım şuanda da aynı zaten azalma olmadı
Her doktorun ilaç protokolü farklı kullanım dozu farklı ama rahat ol hiç bir zararı yok güzel sonuçlarınız olsunBenim doktorum fitil kullandırıyor 14.günden itibaren. Transfer olunca dex. Pozitif alınca progestan 50veriyor. Bugün kadın doğum doktoru 5 gün önceden başlayabilirsin dex ve 50 ye dedi ondan kafam karıştı
Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallahHer doktorun ilaç protokolü farklı kullanım dozu farklı ama rahat ol hiç bir zararı yok güzel sonuçlarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?