Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben progestan 50 mg vuruluyorum her gün hamileyim tüp bebekle kaldım 5 haftalık olduk ama şöyle bı sorun var iğne vurucak kimse yok yaşadığım bölgede bu iğneyi bacaktan yapan varmı yada kendi başıma yapabilirmiyim
merhabalar ben progestan 50 mg vuruluyorum her gün hamileyim tüp bebekle kaldım 5 haftalık olduk ama şöyle bı sorun var iğne vurucak kimse yok yaşadığım bölgede bu iğneyi bacaktan yapan varmı yada kendi başıma yapabilirmiyim
Ben kalcama aynaya bakarak vuruyorum kendim Eşim gelene kadar sabredemiyorum. Ama herkes yapamaz bence ben mecburiyetden ogrenmişdim bir ara. Artik rahat geliyor. Ama doktorunuza sorun koldan izin varsa en rahati o
O iğneyi sağlık kuruluşunda yapılıyor diye biliyorum. Kendiniz yapabilir misiniz bilemedim. Zaten yağlı dağılmayan bir iğne yanlış yapsanız hiç dağılmaz.
Zorluk çekiyorsanız doktorla konuşun progestan dex kullanın. Kendiniz göbeğinizden vurun. En azından diğeri gibi can yakmıyor.
Sürekli 50lik bir süre sonra artık oturamayacak yatamayacak hareket edemeyecek duruma getiriyor insanı en iyisi göbekten
Ben kalcama aynaya bakarak vuruyorum kendim Eşim gelene kadar sabredemiyorum. Ama herkes yapamaz bence ben mecburiyetden ogrenmişdim bir ara. Artik rahat geliyor. Ama doktorunuza sorun koldan izin varsa en rahati o