Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fitil olarakmi kullaniyorsun hunde kac tane aliyorsunBen kullanıyorum canım
Anladim cnm bnm fitil olarakta gunde 3 tane normalmi die sorcaktimAğızdan alıyorum ancak fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktor. Günde iki kere kullanıyorum. Kanama varsa fitil olarak kullanmayı doktor önermedi
Size neden verdi ki? Hamilelikte kanaması olup düşük tehlikesi olan kadınlara, kanamayı kesmek için veriyorlar. Normalde kanamayı durdurmak için kullanılıyor yani, sizin adeti geciktirmiş olabilir.mrb size bişşey soracagım bana dr on gunluk progeston ilacını verdi ve on gun kullandım bugun ilaç kullanmam bitti ve adet olmam lazımdı 5 gun gectı bugun acaba bu ilaçtan dolayı m adetim geciktı yoksa hamile olabilr miyim suanda sadece belim agrıo baskka bı agrım sızım yok lutfen yardımcı olur musunz
mrb size bişşey soracagım bana dr on gunluk progeston ilacını verdi ve on gun kullandım bugun ilaç kullanmam bitti ve adet olmam lazımdı 5 gun gectı bugun acaba bu ilaçtan dolayı m adetim geciktı yoksa hamile olabilr miyim suanda sadece belim agrıo baskka bı agrım sızım yok lutfen yardımcı olur musunz
İdrar testi yapın belki gebelik vardır.ama benım aklım karıstı ben 28 gunde bır adet oluyorum ve benım adet olmam kazımdı adetlerımde duzenlı 5 gun gectı agrım sızımn yok suan baslarda gogusum acıo suan sadece belim cok kotu herkes farklı farklı yazmıs
Evet bana kanamayı durdurmak için vermişti bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ama tüp bebekten önce falan hamileliğe hazırlamak için verdiklerini de okudum burda.siz bu hapı duşuk için mi kulanmıstınz
Olabilir bazen hiçbir sorun yokken aylarca olmayabiliyor. Benim de 8 ay deneme de olmadı, doktorum hsg çekil bir de dedi. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım, sen hsg falan çektirdin mi?cnm doktor benim ve eşimin degerlerinin ii oldugunu soyledı hiç bi problemimiz yok sanırım stresle alakalı bi şey bendeki
Hayır hayır ben hiçbirşey hissetmedim, sen sadece uzanıyorsun, Alttan ilaç enjekte edip, ilacın geçişine bakıyorlar, kanallar açık mı kapalı mı bir sorun var mı diye kontrol ediliyor. Enjekte edilen ilaç spermin geçişine kolaylık sağladığı için hsg den sonra hamile kalan çok kadın var. Doktoruna onu da sor istersen önerirse çektirirsin, korkulacak birşey değil.yok canım bi onu yaptırmadım ben dokktor onun için suanlık bişey dmedi bu ay adet gunumun 3 gunu gıttım hemogram testi ve 21 gun gel dedi o zamanda progesteron testi yaptırdım iyi dedi doktor degerlerine ve ultrasonla yumurtalarımın catladıgını dedi hsg yi suan ogreniyorum bende 7 aydir korunmuyorum olmuyo hsg ye baktım smd vidyolarla da cok agrılı bişey gibi sanirim