Progestan belirtileri götürmez ama adetini geciktirir. Ortalama progestanı bıraktıktan 3-7 gün sonra regl geliyor.Femera çatlatma ignesi üzerine Progestan fitil olarak kullandım şuan regl 4 gün var ama göğüslerimde şişlik ve agrı yok Progestan dan kaynaklı olabilir mi kullananlar yarımcı olabilirler mi
Bende bunu daha önce duyduğum için doktor regl olana kadar kullan demişti ben on gün kullanıp bıraktın ama göğüslerim agrımıyor adet belirtim yok bıralı 3 gün oldu siz adet belirtilerini yaşamığmıydınız bide Progestan kasık agrısı yaptıiı mı sizdeProgestan belirtileri götürmez ama adetini geciktirir. Ortalama progestanı bıraktıktan 3-7 gün sonra regl geliyor.
Hormon ilacı olduğu için ister istemez etkiler yapıyor. Ama benim regl belirtim zaten 1 gün öncesinde ya da aynı gün oluyordu o yüzden ilaç kullanırken bir şeyim yoktu sadece kullandığım sürede negatif sonucu görünce bıraktım ben. Arkasından 3-7 gün arası reglim gelmişti. Kasık,göğüs ağrılarını ve kasık batmalarını çatlatma iğnesi çok yapıyordu mesela bende.Bende bunu daha önce duyduğum için doktor regl olana kadar kullan demişti ben on gün kullanıp bıraktın ama göğüslerim agrımıyor adet belirtim yok bıralı 3 gün oldu siz adet belirtilerini yaşamığmıydınız bide Progestan kasık agrısı yaptıiı mı sizde
Umarım bendeki hamilelik dendir Progestan dan değildir ama akıntım olmadı için hamile olma olasılığımı düşünemiyorumHormon ilacı olduğu için ister istemez etkiler yapıyor. Ama benim regl belirtim zaten 1 gün öncesinde ya da aynı gün oluyordu o yüzden ilaç kullanırken bir şeyim yoktu sadece kullandığım sürede negatif sonucu görünce bıraktım ben. Arkasından 3-7 gün arası reglim gelmişti. Kasık,göğüs ağrılarını ve kasık batmalarını çatlatma iğnesi çok yapıyordu mesela bende.
Neyi baskılamazHayir baskilamaz
Adet belirtileriniNeyi baskılamaz
Yani adet belirtilerini götürmez mi demek istedinizAdet belirtilerini
Evet,Yani adet belirtilerini götürmez mi demek istediniz
İnşallah götürmemiştir teşekkür ederim siz daha önce kullandınız mı Progestan hamilelik öncesi
Evet kullandim adet belirtilerini ortadan kaldirmaz Progesteron, rahmi kalinlastirip bebegin tutunmasi icin verilirİnşallah götürmemiştir teşekkür ederim siz daha önce kullandınız mı Progestan hamilelik öncesi
Belirtilere takılmayın dediğim gibi çoğunu çatlatma iğnesi yapıyor. Test gününüzü bekleyin hayırlısı olsunUmarım bendeki hamilelik dendir Progestan dan değildir ama akıntım olmadı için hamile olma olasılığımı düşünemiyorum
Teşekkür ederim sizde işe yaradı mı pekiEvet kullandim adet belirtilerini ortadan kaldirmaz Progesteron, rahmi kalinlastirip bebegin tutunmasi icin verilir
Çatlatma ignesi klomen çatlatma ignesi kullandığım da belirti yapmamıştı ama bu ay femera çatlarma ignesi Progestan kullandım çatlarma ignesi 14. Gün negatif ama kaset test ile yaptım bugün 16 gün erken gebelik testi yapacağım ama iki gün daha beklentim diyorum Adetime üç gün varBelirtilere takılmayın dediğim gibi çoğunu çatlatma iğnesi yapıyor. Test gününüzü bekleyin hayırlısı olsun
Yaramadi, normal yoldan hamile kaldimTeşekkür ederim sizde işe yaradı mı peki
14gün geçtiyse çıkar sonucunuz direk kan verin bence. Adete kadar beklesenizde progestandan dolayı geç olacaksınız zaten. Femara,çatlatma iğnesi,progestan hepsi hormon olunca vücut çoşuyor bazen insan kendini kaptırıyor haliyle kesin hamileyim diye ama sonuç negatif olabiliyor. O yüzden herkese söylüyorum sürekli belirtilere asla takılmayın.Çatlatma ignesi klomen çatlatma ignesi kullandığım da belirti yapmamıştı ama bu ay femera çatlarma ignesi Progestan kullandım çatlarma ignesi 14. Gün negatif ama kaset test ile yaptım bugün 16 gün erken gebelik testi yapacağım ama iki gün daha beklentim diyorum Adetime üç gün var
Kaset testte çıkmaz mı sonuç yada erken gebelik testinde kan vermesem14gün geçtiyse çıkar sonucunuz direk kan verin bence. Adete kadar beklesenizde progestandan dolayı geç olacaksınız zaten. Femara,çatlatma iğnesi,progestan hepsi hormon olunca vücut çoşuyor bazen insan kendini kaptırıyor haliyle kesin hamileyim diye ama sonuç negatif olabiliyor. O yüzden herkese söylüyorum sürekli belirtilere asla takılmayın.
Yanii kan testi kesin sonuçtur doktorunuz kan ver demedi mi sizeKaset testte çıkmaz mı sonuç yada erken gebelik testinde kan vermesem
Regl gecikirse gelirsiniz demiştiYanii kan testi kesin sonuçtur doktorunuz kan ver demedi mi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?