- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Ben progestan kullanıyorum evet akıntı yapıyor gaz da yapıyor. Bazen de süt kesiği gibi katı bi akıntı oluyorEvet arkadaşlar başlıkta ki gibi çatlatma iğnesi sonrası progestan kullandım ve bu ay ilk defa bu kadar beyaz kremsi akıntım var iğneden sonra başladı hâlâ devam ediyor bat gününe 8 gün var iğnemin 11. Günü. Çatlatma iğnesi progestan kullanip hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi lütfen yardımcı olun
Ben hamile değilim siz hamile kalmadan önce de yaşadınız mı böyleBen progestan kullanıyorum evet akıntı yapıyor gaz da yapıyor. Bazen de süt kesiği gibi katı bi akıntı oluyor
Hamile kalmadan önce kullanmadım progestan o yüzden bilmiyorumBen hamile değilim siz hamile kalmadan önce de yaşadınız mı böyle
Anladım teşekkür ederim yinedeHamile kalmadan önce kullanmadım progestan o yüzden bilmiyorum
Aynısı bendede oluyo bu üçüncü denemem olacak her denemede iğneden sonra krem akıntı oluyoEvet arkadaşlar başlıkta ki gibi çatlatma iğnesi sonrası progestan kullandım ve bu ay ilk defa bu kadar beyaz kremsi akıntım var iğneden sonra başladı hâlâ devam ediyor bat gününe 8 gün var iğnemin 11. Günü. Çatlatma iğnesi progestan kullanip hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi lütfen yardımcı olun
Bende İlk defa oluyor benim 4.denememAynısı bendede oluyo bu üçüncü denemem olacak her denemede iğneden sonra krem akıntı oluyo
Çatlama belirtisi hissettin mi bende hiç bir belirti olmuyoBende İlk defa oluyor benim 4.denemem
Çatlama belirtisi hissettin mi bende hiç bir belirti olmuyo
Şeffaf uzayan akıntı mi iğneden kaç saat sonraYa bende de hiç olmuyordu ne çatlama akıntısı nede kasık ağrısı hiç bı şey olmuyordu bu ay ilk defa çatlama akıntısı gördüm ilk defa ağrı hissediyorum
12 saat sonra uzayan akıntım oldu 24 saat sonra da aynı akıntıyı gördüm bu yüzden hem 26 saat sonra hem de 36 sonra ilişkiye girdimŞeffaf uzayan akıntı mi iğneden kaç saat sonra
İnşallah hamile kalırsın. Ben hiç o akıntıyı görmedim üçüncü denemem olacak 4.gunumdeyim((12 saat sonra uzayan akıntım oldu 24 saat sonra da aynı akıntıyı gördüm bu yüzden hem 26 saat sonra hem de 36 sonra ilişkiye girdim
İnşallah hamile kalırsın. Ben hiç o akıntıyı görmedim üçüncü denemem olacak 4.gunumdeyim((
İnşallah Allah önce sana versin sonra bana)Bak sakın umudunu yitirme sakın pes etme olacak sende anne olacaksın sende hamile kalacaksın Allah'ın izniyle inşallah isteyen herkeste
Hepimize birden inşallahİnşallah Allah önce sana versin sonra bana)
İğne yaptigim gün değil bı sonraki 3 günü değerlendirdik sonrası gün aşırı dedi doktorHepimize birden inşallahsen iğne yaptığın gün ilişkiye girdin mi daha sonrasini nasıl değerlendirdin ilişkiyi yani
Klomende çok ağrım oldu iğne vurdugum gün ağrılarım geçti şuan tık yok inşallah catlamistorHepimize birden inşallahsen iğne yaptığın gün ilişkiye girdin mi daha sonrasini nasıl değerlendirdin ilişkiyi yani
İnşallah canım benim inşallah güzel haberler alırsınKlomende çok ağrım oldu iğne vurdugum gün ağrılarım geçti şuan tık yok inşallah catlamistor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?