Progestan bittikten sonra hamile kalan var mı ?

qardenia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
3
0
31
Merhaba ben 8 aylık evliyim bekarlığimdan beri adet duzensizligi yasiyorm . 2 ay boyunca progestan kullandım . Kist vardı sağ yumurtamda. Yaklaşık 2 hafta önce doktora gittim adetimin düzene girdiğini kistimin de bittiğini söyledi Progestani bırak dedi. En son 26 subatta adet olmuştum şimdi 1 gün geçti ben daha adet olmadım acaba hamile kalabilir miyim

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

merhaba arkadaşlar brkaç sorum olacak umaım yardımcı olursunuz:
iki düsükten sonra bir yıl oldu ama hamile kalamadım adetimin ikinci günü dr gittim progestan 100 mğ verdi.sorularım sunlar:
1. dr adetin onbesinci günü kullan dedi ama kac gün kullanıcamı soylemedi.iki ay kullan dedi.ben bunu iki ay süreklimi kullanıcam.kaç gün kullanmam gerekiyor.
2. dr ağızdan al dedi ama burda okuduklarımda vajinadan daha etkili oluyor tavsiyeniz varmı.
3. adetliyken kullanılırmı.
tesekkür ederim şimdiden.

X