Muhtemelen devam etmediği için sorun yoktur. Ancak içinizin rahat etmesi açısından doktora gidebilirsiniz. Ellerindeki cihaza bağlı olarak alttan muayene etmek isteyebilirler. Kanamanız devam ediyor olsa coraspini kanamanın durmasını engelleyebilir diye kesebilirlerdi ama sizde öyle bir durum yok. Progestani uygularken biraz tahriş etmiş olabilir misiniz? Belki hiç Rahimle alakalı değildir ilacı uygularken ufak yüzeyel bir kanama olmuştur? Bende 9+1de sanırım başlayan, 1 hafta süren kahve lekelenme ve akıntı oldu. 5 gün boyunca gelen tüm akıntılarım koyu kahve idi. 4. Gün kadın doğum acile gittim ama pek endişeli değildim açıkçası çünkü bu haftalarda birçok gebe yaşıyor ve sağlıklı devam ediyor. Doktor karnımdan baktı kanama alanı görmedi sorun yok dedi. Buna rağmen 3-4 gün devam etti kahvenin rengi açıldı ve son buldu. Kendi doktorum da kırmızıya dönerse, artarsa, ağrı sancı eklenirse ona ulaşmamı söyledi, özel klinik olduğu halde kontrole çağırmadı ki kendisine çok güvenirim. Biraz belirtilerim de azaldı diye yakın bi hastaneden geçerken vaktim var diye gittim ben de acile. İlk gebeliğim düşük ile sonuçlandı. İkinci gebeliğim çok tedirgin geçti ama kızıma kavuştum. Şimdi bu 3. Gebeliğim. O yüzden size stres yapmayın diyemiyorum insan yapıyor. Ama anlattığınıza göre bir sorun olmayacağını umuyorum.