Progestan değil de yüksek ihtimal oksaparı bana gebelik boyunca kullandırtacak olmaları geriyor benibenimki de artik yaglibugun 16.progestani oldum saka maka ama tutunsun bebis yeter ki raziyim 16 hafta gerekirse ahahaha oralardan gectim aci degil zaten girememe sesi cok acayip tarif edemiyorum ajdjfjf bir kac gune anlayacaksin o sesi
Acilara yuruyor korkmuyorum ajdjdjdjfj. Ay bak oksapardan hala tiksiniyorum ama bir kutu bitti ben de bittim. Gerekirse olurum ama sorun yok oyle bir gamsizlik geldi uzerimeProgestan değil de yüksek ihtimal oksaparı bana gebelik boyunca kullandırtacak olmaları geriyor beniama bu başlığı açan sen bak nerelere geldin progestan dex konusunda
uh uh acıdı acıdı diye diye yola devamAcilara yuruyor korkmuyorum ajdjdjdjfj. Ay bak oksapardan hala tiksiniyorum ama bir kutu bitti ben de bittim. Gerekirse olurum ama sorun yok oyle bir gamsizlik geldi uzerimeyeter ki tutunsun bebisler ziplayarak oluruz bence
Genelde progestan kullanımı bagirsaklari tembellestirip kabizliga neden olur ama sizde tersi olmuş. Bence kabizlik yasamanizdan iyidir :) tabiki takip edin çok artarsa sayısı doktorunuzu bilgilendirin muhakkak. Transfer sonrası en onem verilen şey kanama veya leke olup olmamasıydı benimArkadaşlar umarım görürsünüz benim 9. Gün 128 11. Gün 477 beta değerim var birtek duphaston ve progestan dex 25 günde bir iğne kullanıyorum şuan transfer sonrası 18. Günüm ve doktor kese ve kalp atışı için 17 ekimde çağırdı daha 12 gün var zaman geçmiyor ve ben normalde kabız olmam gerekirken püre şeklinde sıvı bi dışkım var bu şekilde olan varmı bebeğe zarar verir diye çok korkuyorum yada acaba progestronum mu ilerlemiyo diyorum kendi kendime korkuyorum
Ben de ilk haftalarda ishal olmuştum diye hatırlıyorum. Hamileliğimin ortalarına kadar da kabızlık yaşamadım. Dert etmeyin o kadar takip edin sadece doktorunuza danışırsınız eğer uzun sürerse veya sizin kilo vermenize falan sebep olursaArkadaşlar umarım görürsünüz benim 9. Gün 128 11. Gün 477 beta değerim var birtek duphaston ve progestan dex 25 günde bir iğne kullanıyorum şuan transfer sonrası 18. Günüm ve doktor kese ve kalp atışı için 17 ekimde çağırdı daha 12 gün var zaman geçmiyor ve ben normalde kabız olmam gerekirken püre şeklinde sıvı bi dışkım var bu şekilde olan varmı bebeğe zarar verir diye çok korkuyorum yada acaba progestronum mu ilerlemiyo diyorum kendi kendime korkuyorum
Sanki yıllar öncesine gittim bu başlığa geri dönünceGenelde progestan kullanımı bagirsaklari tembellestirip kabizliga neden olur ama sizde tersi olmuş. Bence kabizlik yasamanizdan iyidir :) tabiki takip edin çok artarsa sayısı doktorunuzu bilgilendirin muhakkak. Transfer sonrası en onem verilen şey kanama veya leke olup olmamasıydı benim
Ya sorma, ben de bildirimde ismini görünce yaşadım aynısınıSanki yıllar öncesine gittim bu başlığa geri dönünce
Hemşirem kalçadan vurdu bana göbekten mi sizin acabaaaArkadaslar iyi aksamlar
Yarin transfer oncesi bu igneye baslayacagim. Cok okudum hemsireme de sordum fakat kafam karisti, herkes baska bir method onermis anladigim kadariyla
Siz en konforlu sekilde nasil uyguladiniz? Onden soguk buz uyguladiniz mi ? Sonrasinda masaj yap dagilmasi icin diyen de var, hic elleme sadece alkollu pamuk bastir uzunca diyen de…
Uzun sure kullanacagimizi varsayarsak acikcasi igne fobisi olan biri olarak minimum zorlanmak isterim
Size en iyi gelen uygulama oncesi ve sonrasi ipuclarinizi paylasirsaniz sevinirim
Curume olursa diye arnica jel onerildi onu temin ettim bu arada.
Kalçandan vurulan progestanin başka bir formu, dex olan gobekten uygulaniyorHemşirem kalçadan vurdu bana göbekten mi sizin acabaaa
Çok korkmaya başladım ama sanırım kullandığım folik asitten regenesis max kullanıyordum bugün onu kestim sanırım içeriğindeki magnezyum yapabilir diyorlar ama bakalım bir iki güne kullanmayınca ne olacakBen de ilk haftalarda ishal olmuştum diye hatırlıyorum. Hamileliğimin ortalarına kadar da kabızlık yaşamadım. Dert etmeyin o kadar takip edin sadece doktorunuza danışırsınız eğer uzun sürerse veya sizin kilo vermenize falan sebep olursa
Regenesis max hamileliğimde içtim her gün hiç yaşamadım öyle bir şeyÇok korkmaya başladım ama sanırım kullandığım folik asitten regenesis max kullanıyordum bugün onu kestim sanırım içeriğindeki magnezyum yapabilir diyorlar ama bakalım bir iki güne kullanmayınca ne olacak
Bende vitaminler bir sürü sorun yaptı o yüzden ilk üç ay sadece folik asit kullandım. Sonra tüp bebek ilaçları bitince regenesise başladım hatta ilerleyen haftalarda magnezyum takviyesi aldım ishal yapmadı. Ben probiyotikli bir şey içince ishal oluyorum mesela.Çok korkmaya başladım ama sanırım kullandığım folik asitten regenesis max kullanıyordum bugün onu kestim sanırım içeriğindeki magnezyum yapabilir diyorlar ama bakalım bir iki güne kullanmayınca ne olacak
Ben anlamadım valla başka ne yapmıs olabilir hiç bilmiyorum sağlıklı besleniyorum sadece su içiyorum dışardan bişey yemiyorum bi progestan dex 25 mg göbekten iğne var bi duphaston bi regenesis max bunlarında normalde kabız yapması lazımmışBende vitaminler bir sürü sorun yaptı o yüzden ilk üç ay sadece folik asit kullandım. Sonra tüp bebek ilaçları bitince regenesise başladım hatta ilerleyen haftalarda magnezyum takviyesi aldım ishal yapmadı. Ben probiyotikli bir şey içince ishal oluyorum mesela.
Her bünye farklıBen anlamadım valla başka ne yapmıs olabilir hiç bilmiyorum sağlıklı besleniyorum sadece su içiyorum dışardan bişey yemiyorum bi progestan dex 25 mg göbekten iğne var bi duphaston bi regenesis max bunlarında normalde kabız yapması lazımmış
Bende şuan aynı durum dayım t+5.gun gece mide bulantısı kusma oldu ertesi gün ishal hiç bir şey yiyemedim bugün sadece patates püresi muz su ben de çok üzüldüm inş bjr sikinti olmamiştiBen anlamadım valla başka ne yapmıs olabilir hiç bilmiyorum sağlıklı besleniyorum sadece su içiyorum dışardan bişey yemiyorum bi progestan dex 25 mg göbekten iğne var bi duphaston bi regenesis max bunlarında normalde kabız yapması lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?