• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan dex doz vurduktan sonra geri çıkıyor

Ben de prolutex kullanıyordum. Ayakta vurup, kolonyalı peçeteyi bastırıp 1 dk kadar uzanıyordum. Sabah akşam vurduğum için, bir süre sonra morardı, üstüne yine vurunca kanıyordu, ilaç kanla beraber 1, 2 damla çıkıyordu. Hemşire problem olmayacağını söylemişti. Sorun olmadı şükür.

Ben de prolutex kullanıyordum. Ayakta vurup, kolonyalı peçeteyi bastırıp 1 dk kadar uzanıyordum. Sabah akşam vurduğum için, bir süre sonra morardı, üstüne yine vurunca kanıyordu, ilaç kanla beraber 1, 2 damla çıkıyordu. Hemşire problem olmayacağını söylemişti. Sorun olmadı şükür.
Size hiç kalçadan vermediler mi? Transfer oncesi vuruluyorum şu an. Eğer pozitif olursa böyle mi gidiyor? Belli bir alanda toplandı ilaç. Ayni yere tekrar vurulur mu ?

Transfer öncesi göbekten iğne, 3 defa progestan 200mg fitil, ekoprin, estrofem. Transfer günü kalçadan iğne, sonraki gün yine kalçadan iğne. Transfer günü göbek iğnesi 2 ye çıktı, fitil 6 oldu. 4 aylık olana kadar iğne devam ettim. 3 aylıktan sonra 1 e düşmüştüm. 5 aylık olana kadar da fitili azaltarak devam ettim.

İğneyi vurduğun yer şişmiş olabilir, damara denk gelmiştir. Sorun olmuyor bir kaç güne geçiyor, fakat aynı noktaya vurma, göbek deliğininin 3 4 parmak sağ sol kısımlarına vurdum ben. Bazen 5 parmak uzağına.. Göbek deliği üstüne vurulmaz. Altına da olur ama orası biraz daha acıtıyor.

İlacı sıkarken deriyi 2 parmak arasında iyi sık. İlaç bitince iğneyi çektikten sonra derini bırak. Daha az acıyor.

İğneyi hemen çıkarmiyordum çıkardıktan sonra da pamukla bastiriyordum benim hiç geri gelmedi bi deneyin isterseniz
Merhaba progestan dex kullanıyorum yalnız ben göbekten vurulduğunu bilmiyordum hep kalçadan vurduruyordum bugün 6. Günüm acaba yanlış mı yaptım doktorda bahsetmedi hiç bu arada nasıl göbekten vuruyorsunuz tarif edebilir misin bende artık öyle yapiyim

Merhaba progestan dex kullanıyorum yalnız ben göbekten vurulduğunu bilmiyordum hep kalçadan vurduruyordum bugün 6. Günüm acaba yanlış mı yaptım doktorda bahsetmedi hiç bu arada nasıl göbekten vuruyorsunuz tarif edebilir misin bende artık öyle yapiyim
Doktor ne diyorsa onu yapın. Bu iğne hem kalçadan hem göbekten oluyor. Bana göbekten dediler

Merhaba bana göbekten reçete edildi hergün vurdum 10. Haftama kadar. Hemşireler eğitim veriyor demekki size kalcadan olduğu için gerek duymadılar. Diğer iğneler gibi göbek deliginin 4 parmak sağ sol alt üst olacak şekilde vurdum. Küçük iğne ucu ayrı aldım büyük uç ile siringayla ilacı çekip küçüğü takiyordum. Vurduktan sonra da hemen cekmiyordum. Siz danışın bakalım ne diyecekler

Merhaba bana göbekten reçete edildi hergün vurdum 10. Haftama kadar. Hemşireler eğitim veriyor demekki size kalcadan olduğu için gerek duymadılar. Diğer iğneler gibi göbek deliginin 4 parmak sağ sol alt üst olacak şekilde vurdum. Küçük iğne ucu ayrı aldım büyük uç ile siringayla ilacı çekip küçüğü takiyordum. Vurduktan sonra da hemen cekmiyordum. Siz danışın bakalım ne diyecekler
Anladım acaba bir fark var mıdır gobekden vurulmak dahami etkili olur bilginiz varmı

Back
X