- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
Doz kaybı oluyor. Bir iki damla gobegimden geri çıkıyor. Nasıl önlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size hiç kalçadan vermediler mi? Transfer oncesi vuruluyorum şu an. Eğer pozitif olursa böyle mi gidiyor? Belli bir alanda toplandı ilaç. Ayni yere tekrar vurulur mu ?Ben de prolutex kullanıyordum. Ayakta vurup, kolonyalı peçeteyi bastırıp 1 dk kadar uzanıyordum. Sabah akşam vurduğum için, bir süre sonra morardı, üstüne yine vurunca kanıyordu, ilaç kanla beraber 1, 2 damla çıkıyordu. Hemşire problem olmayacağını söylemişti. Sorun olmadı şükür.
Merhaba progestan dex kullanıyorum yalnız ben göbekten vurulduğunu bilmiyordum hep kalçadan vurduruyordum bugün 6. Günüm acaba yanlış mı yaptım doktorda bahsetmedi hiç bu arada nasıl göbekten vuruyorsunuz tarif edebilir misin bende artık öyle yapiyimİğneyi hemen çıkarmiyordum çıkardıktan sonra da pamukla bastiriyordum benim hiç geri gelmedi bi deneyin isterseniz
Doktor ne diyorsa onu yapın. Bu iğne hem kalçadan hem göbekten oluyor. Bana göbekten dedilerMerhaba progestan dex kullanıyorum yalnız ben göbekten vurulduğunu bilmiyordum hep kalçadan vurduruyordum bugün 6. Günüm acaba yanlış mı yaptım doktorda bahsetmedi hiç bu arada nasıl göbekten vuruyorsunuz tarif edebilir misin bende artık öyle yapiyim
Merhaba bana göbekten reçete edildi hergün vurdum 10. Haftama kadar. Hemşireler eğitim veriyor demekki size kalcadan olduğu için gerek duymadılar. Diğer iğneler gibi göbek deliginin 4 parmak sağ sol alt üst olacak şekilde vurdum. Küçük iğne ucu ayrı aldım büyük uç ile siringayla ilacı çekip küçüğü takiyordum. Vurduktan sonra da hemen cekmiyordum. Siz danışın bakalım ne diyeceklerMerhaba progestan dex kullanıyorum yalnız ben göbekten vurulduğunu bilmiyordum hep kalçadan vurduruyordum bugün 6. Günüm acaba yanlış mı yaptım doktorda bahsetmedi hiç bu arada nasıl göbekten vuruyorsunuz tarif edebilir misin bende artık öyle yapiyim
Anladım acaba bir fark var mıdır gobekden vurulmak dahami etkili olur bilginiz varmıMerhaba bana göbekten reçete edildi hergün vurdum 10. Haftama kadar. Hemşireler eğitim veriyor demekki size kalcadan olduğu için gerek duymadılar. Diğer iğneler gibi göbek deliginin 4 parmak sağ sol alt üst olacak şekilde vurdum. Küçük iğne ucu ayrı aldım büyük uç ile siringayla ilacı çekip küçüğü takiyordum. Vurduktan sonra da hemen cekmiyordum. Siz danışın bakalım ne diyecekler
Ben ilk denemede göbekten istemiştim. Kalça daha etkili ilerleyen haftalarda göbeğe dönerim demişti doktor.Anladım acaba bir fark var mıdır gobekden vurulmak dahami etkili olur bilginiz varmı
Ozaman ben bu şekilde devam ediyim canım çok sağolBen ilk denemede göbekten istemiştim. Kalça daha etkili ilerleyen haftalarda göbeğe dönerim demişti doktor.