• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan dex igne

elma123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
39
7
1
36
Merhabalar doktorum progestan dex 25 mg kullanmami istedi. Gobekten vuruluyorum.kese görünmüştü herhangi bir yan etkisi olur mu ? Keseye zarar verir mi gobekten vurulmak

Merhabalar doktorum progestan dex 25 mg kullanmami istedi. Gobekten vuruluyorum.kese görünmüştü herhangi bir yan etkisi olur mu ? Keseye zarar verir mi gobekten vurulmak
Yeni mi kullanmaya başladınız? Progestan zaten hamilelikte katkı saglasın diye vurulur. Yan etkisi tabiki varama bebeğe veya keseye değil . Bebeğe faydası var

Yeni mi kullanmaya başladınız? Progestan zaten hamilelikte katkı saglasın diye vurulur. Yan etkisi tabiki varama bebeğe veya keseye değil . Bebeğe faydası var
Kullanıyordum keseyi gorunce birakabilirsin demisti tüp bebek doktorum. Daha sonra kendi şehrinden kadin dogumcu bulup onla ilerleyebilirsin artik dedi. Bu yeni doktorun da kullanamya devam et dedi. Gobekten vuruluyorum ya ondan dolayı keseye zarar olmasin da 🥰

Kullanıyordum keseyi gorunce birakabilirsin demisti tüp bebek doktorum. Daha sonra kendi şehrinden kadin dogumcu bulup onla ilerleyebilirsin artik dedi. Bu yeni doktorun da kullanamya devam et dedi. Gobekten vuruluyorum ya ondan dolayı keseye zarar olmasin da 🥰
Tüp bebekte progestan 12. Haftaya kadar kullanıyor keseyi görünce bıraktıran ilk kez duyuyorum ben hatta 17 ye kadar kullandım plesentam biraz aşagıda diye. Göbekten olmasınında keseyle alakası yok rahat olun

Rahim kaç kat içere bir zararı olmaz. 6. 7. Aya kadar göbekten kan sulandırıcı kullananlar merak etmeyin

merhaba ben oksopar iğne kullanıyorum sanırım 1.5-2mm uzunluğu. 27. Haftada hala karından devam ediyorum. Bebeğe batmasının imkansız olduğunu doktorum görsellerle anlatmıştı 🙃

Back
X