• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan dex acısı ?

Canım bende axeparin kullanıyorum dikkatli yapılmazsa aşırı ağrı sızı ve morarma yapar göbeği iki ele iyce sıkıştırıp iğneyi yavaşca batır ve yavaş ver ilacı bitince de hemen çıkarma ucunu iğnenin bi kaç saniye bekle damara denk gelince genelde öyle oluyır benim göbeğimi görsen korkarsın 2 ay olcak heryer mosmor
4 günde benim de morarmalar başladı. Allah yardımcımız olsun💞🙏

Bende progestan dex kullanuyorum morarma yok kan sulandırıcılar sadece çok morartıyor ve acıtıyor. Dediğin progestan çok acı yapmaz. Teknikte bi hata yapyor olabilirsin iğneyi yaparken dikkat et göbeğindeki eti iyce iki ele alıp iğneyi yavaşca sokup yavaş yavaş ilacı vermek lazım ilaçı verdikten sonra hemen iğneyi çekme 3-4 saniye tut içerde sonra çıkar
10 sn tutuyorum içinde . Önce bi hemşire yaptı zaten . Karnıma sırayla sag sol şeklinde yapıyoruz . kan sulandırıcı kullanıyorum hap olarak sanırım ondan.. Sulandırıcıyı Hap olarak alıyorum ben hapın etkisi olmaz sanıyodum ama kanı sulandırıyorsa morarma kızarma vs ondan oluyo olabilir. yarın sorcam doktora

Back