- 23 Haziran 2023
- 121
- 42
- 13
- 32
- Konu Sahibi halleluyaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunlar ile vurmayı beceremedim. Normal şırınga var ya onunla çekip bunun ucuyla vuruyordum. Bununla çekmesi bana çok zor geldi. Ama acıtmaması lazım çünkü yağ dokusuna vuruyorsunuz. Göbek deliğinizin iki parmak sağına veya soluna vurun.icinde ignesi yok ya biz bilmiyoduk esim nobetci ezcaneye gidip sordu bu igneyi vermisler ama cok acitti ve flukonun tam dibini cekemedi yetismiyo en dibine ucufarkli bi igne mi olmasi gerekiyo eczanedekiler bunu vermis
![]()
normal siringa dediginiz nasil mumkunse fotografini yukler misiniz dediginizin baska siringayla cekip bunun da ucunu takip oyle mi vuruyodunuz yani aynen oyle yapiyoruz gobek deliginin yan taraflarina dogru ayni gonalf vurur gibiBen bunlar ile vurmayı beceremedim. Normal şırınga var ya onunla çekip bunun ucuyla vuruyordum. Bununla çekmesi bana çok zor geldi. Ama acıtmaması lazım çünkü yağ dokusuna vuruyorsunuz. Göbek deliğinizin iki parmak sağına veya soluna vurun.
Bununla çekiyordum sizin elinizdeki ucu buna takıp öyle vuruyordum.normal siringa dediginiz nasil mumkunse fotografini yukler misiniz dediginizin baska siringayla cekip bunun da ucunu takip oyle mi vuruyodunuz yani aynen oyle yapiyoruz gobek deliginin yan taraflarina dogru ayni gonalf vurur gibi
Bende böyle yapıyordum eczane söylemistiBununla çekiyordum sizin elinizdeki ucu buna takıp öyle vuruyordum.
ezcaneden alirken ne demek lazim yesil uclu enjektor desek dediginizden verirler mi direk bunun ucu cikip o dediginiz yesil uclu enjektore takilabiliyo mu yaniNormal yeşil uçlu enjektörle ilacı çekeceksiniz. Sonra uçları değiştireceksiniz, bunun ucunu takıp enjekte edeceksiniz.
tamam cok sagolun bu aynisindan alalim biz de o zaman fotograf iyi olduBununla çekiyordum sizin elinizdeki ucu buna takıp öyle vuruyordum.
Nöbetçi eczane açıktır sanırım.tamam cok sagolun bu aynisindan alalim biz de o zaman fotograf iyi oldueczaneler bugun acik midir ki acaba
esime soylememis ezcanedekiler hicBende böyle yapıyordum eczane söylemisti
evet bakariz bi sagolun tekrarNöbetçi eczane açıktır sanırım.
Ne demek rica ederimevet bakariz bi sagolun tekrar![]()
İlacı alırken 7 tane normal enjektör 7 tane de bu insülin enjektörlerinden alın. Normal enjektörle çekip ucunu çıkarın, bu sizdekinin ucunu takın ve iğneyi yapın. Doktorunuzun hemşiresi falan anlatmadı mı size?ezcaneden alirken ne demek lazim yesil uclu enjektor desek dediginizden verirler mi direk bunun ucu cikip o dediginiz yesil uclu enjektore takilabiliyo mu yani
Merhaba canım ben hemsireme sordum avuç içini göbek deliğine köyup parlamkalrini aç boş kalan yerlere vurabilirsin dedi prolutex 25 mg kullanıyorum sende danış istersen göbek deliği yakınlarına sürekli vurmaktan yer kalmadı bende çünkünormal siringa dediginiz nasil mumkunse fotografini yukler misiniz dediginizin baska siringayla cekip bunun da ucunu takip oyle mi vuruyodunuz yani aynen oyle yapiyoruz gobek deliginin yan taraflarina dogru ayni gonalf vurur gibi
yok bunu anlatmadi sorsak anlatirdi ama belki de onceki denemeden bildigimizi dusundu baska merkezde denemistik ama onceki denemede progestan dex verilmemisti kalcadan yapilan progestan ampul vermisti o doktor detayli bilgi icin tesekkur ederim siz hemsire gibi verdiniz bilgiyiİlacı alırken 7 tane normal enjektör 7 tane de bu insülin enjektörlerinden alın. Normal enjektörle çekip ucunu çıkarın, bu sizdekinin ucunu takın ve iğneyi yapın. Doktorunuzun hemşiresi falan anlatmadı mı size?
prolutexi de duydum bu doktor progestan dex verdi ayni icerikmis sanirim muadil gibiler galiba acaba hangisi daha iyidir fark eder mi su an bi kutu progestan dex aldik bakalim evet ya surekli vurmaktan yer kalmiyo gobekte artikMerhaba canım ben hemsireme sordum avuç içini göbek deliğine köyup parlamkalrini aç boş kalan yerlere vurabilirsin dedi prolutex 25 mg kullanıyorum sende danış istersen göbek deliği yakınlarına sürekli vurmaktan yer kalmadı bende çünkü![]()
Neye göre veriyorlar ilaçları bilmiyorum ama şifa olsun inşallah canımprolutexi de duydum bu doktor progestan dex verdi ayni icerikmis sanirim muadil gibiler galiba acaba hangisi daha iyidir fark eder mi su an bi kutu progestan dex aldik bakalim evet ya surekli vurmaktan yer kalmiyo gobekte artik![]()
sagolasin hepimizeNeye göre veriyorlar ilaçları bilmiyorum ama şifa olsun inşallah canım![]()
Zaten zor bir yoldayız gereksiz dikkatsizlikler.. gönlünüzce olsunesime soylememis ezcanedekiler hicdirek bu ignelerden satmislar bu diyip