progestan dex ignesi nasil olmali kizlar acil bi bakar misiniz🥴

Eczaneden tek tek alıyordum bende, çok pahalıya geldi... Sonra trendyoldan 100lü kutu aldım, enjektör ve insülin ucu ayrı ayrı... Çok daha avantajlı oldu... Uzun süre kullandım, bu hafta iğne yerine fitile geçti yarım kutu kaldı ama yine de eczaneden aldığımdan kardayım. Tavsiye ederim
tesekkur ederim bilgi icin🤗simdilik var sonuc zamanina yetecek kadar bakalim ne olur duruma gore bakariz su an belirsiz malum gerekecek mi gerekmeyecek mi..

icinde ignesi yok ya biz bilmiyoduk esim nobetci ezcaneye gidip sordu bu igneyi vermisler ama cok acitti ve flukonun tam dibini cekemedi yetismiyo en dibine ucu🤷🏻‍♀️farkli bi igne mi olmasi gerekiyo eczanedekiler bunu vermis🤷🏻‍♀️
Evet iğneyi bununla vuracaksınız çünkü ucu pompası ona göre şırıngada çok ilaç kalmaması lazım eczane doğru vermiş. Fakat ilacı flakondan çekmek için ayrıca uzun uç almanız gerekirdi komple enjektör almanıza gerek yok sadece uç satılıyor ondan alırsınız. Bu enjektörün minik ucunu çıkartıp uzun iğneyle ilacı çekiyoruz tekrar minik iğneyi takıp vuruyoruz. Uzun iğnenin içinde kalan ilacı da iyice çekin içinde kalmasın.

Back
X