Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Tüp bebek tedavisi görüyorum. Progestan dex veya prolutex( ikisi aynı ilaç sadece isimleri farklı) ihtiyacım var. Günde iki doz kullanıyorum. SGK da karşılamıyor.3 günde bitiyor. Elinde olan varsa yardımcı olabilirmi?
Arkadaşlar Tüp bebek tedavisi görüyorum. Progestan dex veya prolutex( ikisi aynı ilaç sadece isimleri farklı) ihtiyacım var. Günde iki doz kullanıyorum. SGK da karşılamıyor.3 günde bitiyor. Elinde olan varsa yardımcı olabilirmi?
Canım doktoruna söyleyip kalçadan iğneye çevirebiliyorsun. Ben kalçadan iğne yaptırıyordum Promester 2 doz. Kalçada yapılacak yer kalmadığı için göbekten istedim progestan dex yazdı. Progestan dex karşılamıyor devlet ama Promester falan karşılıyor. Aynı ilaçlar.
2. Haftadayım bu iğneyi en iyi olasılıkla 12. Haftaya kadar kullanacam. En azından bu şekilde 6. Haftaya kadar kullanıp ondan sonra sizin dediğiniz iğneye geçseydim iyi olurdu.
2. Haftadayım bu iğneyi en iyi olasılıkla 12. Haftaya kadar kullanacam. En azından bu şekilde 6. Haftaya kadar kullanıp ondan sonra sizin dediğiniz iğneye geçseydim iyi olurdu.
Kuzu almakta zorlanıyorsan ki haklısın gerçekten çok pahalı başka çare yok napcan. Mecbur yaptırmak zorundasın. Ben 1 hafta daha yaptırıp tekrar Promestere geçeceğim. Tüp bebek süreci zaten maddi olarak yıpratıyor insanı bir de ilaçlar…… keşke bi çözüm bulunsa bu duruma.