- 3 Haziran 2023
- 1.802
- 438
- 53
- 32
- Konu Sahibi narintanyeri
-
Riskin var ki kullanıyorsun canım çok dikkat et doğuma yakın biraktiriyorlarMerhaba ben 7+5 de ufak bir tek kahve akıntı gelmişti ve ufak bı kanama alanı vardı progestan fitil başlatıldı şuan 25 haftaligim ve hala kullaniyorum doktora gidince diyorum hocam bitti diye devam diyo tehlikeli mi bu kadar kullanmak merak ediyorum bu kadar süre kullanan varmı
Çünkü kanama alanı felan hiç birşey yok ama devam edince de merak ettim tehlikesi varmı diye teşekkür ederimtehlikesi yok. kullanabilirsiniz. ben 19.haftaya kadar kullanmıştım.
Çünkü kanama alanı felan hiç birşey yok ama devam edince de merak ettim tehlikesi varmı diye teşekkür ederimRiskin var ki kullanıyorsun canım çok dikkat et doğuma yakın biraktiriyorlar
bende de yoktu ama doktorum ne olur ne olmaz diye devam et dedi. 19.haftada da bırak bakalım ne olacak dedi. bıraktım, hiçbir sey olmadıÇünkü kanama alanı felan hiç birşey yok ama devam edince de merak ettim tehlikesi varmı diye teşekkür ederim
Valla canım tüp bebek bebişi benimkisi, 12.haftaya kadar kullandım sonra rahim kısalığı için 20.haftada tekrar başladım şu an 34teyim hala kullanıyorumMerhaba ben 7+5 de ufak bir tek kahve akıntı gelmişti ve ufak bı kanama alanı vardı progestan fitil başlatıldı şuan 25 haftaligim ve hala kullaniyorum doktora gidince diyorum hocam bitti diye devam diyo tehlikeli mi bu kadar kullanmak merak ediyorum bu kadar süre kullanan varmı
Doğuma kadar kullananlar var bir zararı yok. Benim doktorum kanama görüldükten sonra 2 hafta kullan bırak diyor bende hiç sevmiyorum ama mecbur kullanıyoruz işte.Merhaba ben 7+5 de ufak bir tek kahve akıntı gelmişti ve ufak bı kanama alanı vardı progestan fitil başlatıldı şuan 25 haftaligim ve hala kullaniyorum doktora gidince diyorum hocam bitti diye devam diyo tehlikeli mi bu kadar kullanmak merak ediyorum bu kadar süre kullanan varmı
Ben 14ten 34. Haftaya kadar kullandım. Doktor gerekli görürse kullan bence. Rahim ağzını sertleştiriyor erken doğum riskine karşı. Doğuma yakın bırakırsınMerhaba ben 7+5 de ufak bir tek kahve akıntı gelmişti ve ufak bı kanama alanı vardı progestan fitil başlatıldı şuan 25 haftaligim ve hala kullaniyorum doktora gidince diyorum hocam bitti diye devam diyo tehlikeli mi bu kadar kullanmak merak ediyorum bu kadar süre kullanan varmı
Anladim canım çok teşekkür ederimbende de yoktu ama doktorum ne olur ne olmaz diye devam et dedi. 19.haftada da bırak bakalım ne olacak dedi. bıraktım, hiçbir sey olmadıo yüzden de devam etmedim
İçim rahatladı ya bird ebirsey daha soracağım afedersiniz ama gün içinde büyük abdeste cikiyorum ama gün içinde kabizmisim gibi kuyruk sokumu o tarafda ve sol kasıkta bir ağrı oluşuyor sol ayagimin üzerine basamiyorum sonra geçiyor mesela hafta olarak ileridesiniz ya sormak istedim size aceba bebek bağırsaklara felan baskını yapıyor ondanmi bilemdimValla canım tüp bebek bebişi benimkisi, 12.haftaya kadar kullandım sonra rahim kısalığı için 20.haftada tekrar başladım şu an 34teyim hala kullanıyorumtoplamda 26 hafta kullanmışım 3 hafta daha kullanacağım.
İnşallah bir dahad aolmaz güzel geçer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimDoğuma kadar kullananlar var bir zararı yok. Benim doktorum kanama görüldükten sonra 2 hafta kullan bırak diyor bende hiç sevmiyorum ama mecbur kullanıyoruz işte.
Çok teşekkür ederim içim rahatladıBen 14ten 34. Haftaya kadar kullandım. Doktor gerekli görürse kullan bence. Rahim ağzını sertleştiriyor erken doğum riskine karşı. Doğuma yakın bırakırsın
Amin canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.İnşallah bir dahad aolmaz güzel geçer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canım bende de bıçak kesiği gibi ağrı oluyordu o taraflarda, bebek de tabi baskı yapıyor canım zamanla vücut ona da adapte oluyor. Kabızlık var mı pekiİçim rahatladı ya bird ebirsey daha soracağım afedersiniz ama gün içinde büyük abdeste cikiyorum ama gün içinde kabizmisim gibi kuyruk sokumu o tarafda ve sol kasıkta bir ağrı oluşuyor sol ayagimin üzerine basamiyorum sonra geçiyor mesela hafta olarak ileridesiniz ya sormak istedim size aceba bebek bağırsaklara felan baskını yapıyor ondanmi bilemdim
Şu 2 aydan fazladir iyim kabız değilim mesela bazen örnek bugün çıkmadiysam yarın kesin cikiyorum son 3 haftadır felan böyle kabiznolmasamda ağrı oluyo mesela gün içinde vardı şuan hiç birşey yokCanım bende de bıçak kesiği gibi ağrı oluyordu o taraflarda, bebek de tabi baskı yapıyor canım zamanla vücut ona da adapte oluyor. Kabızlık var mı peki
anladım canım, doktorun daha iyi bilir tabi ama rahim büyürken de olabiliyor ağrılar sen yine de sorarsın bir sonraki gidisindeŞu 2 aydan fazladir iyim kabız değilim mesela bazen örnek bugün çıkmadiysam yarın kesin cikiyorum son 3 haftadır felan böyle kabiznolmasamda ağrı oluyo mesela gün içinde vardı şuan hiç birşey yok
Çok teşekkür ederimanladım canım, doktorun daha iyi bilir tabi ama rahim büyürken de olabiliyor ağrılar sen yine de sorarsın bir sonraki gidisinde
Aminnn canımÇok
Çok teşekkür ederimrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?