MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.060 1.268 133 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #1 Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur
Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #2 Mutlu kedi .!.: Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil
Mutlu kedi .!.: Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.060 1.268 133 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #3 I LoVe You .!.: Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil Genişletmek için tıkla... Adet olacak gibi ağrılarım var ama adet değilim . Aşılamanın 6 ve 7.günü şiddetli karın ağrım oldu adet olcam sandım sonra kesildi . Dün ve bugünde oldu kesildi . Sanki adet olacamda fitil engelliyor gibi düşündüm anlamadım yaa
I LoVe You .!.: Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil Genişletmek için tıkla... Adet olacak gibi ağrılarım var ama adet değilim . Aşılamanın 6 ve 7.günü şiddetli karın ağrım oldu adet olcam sandım sonra kesildi . Dün ve bugünde oldu kesildi . Sanki adet olacamda fitil engelliyor gibi düşündüm anlamadım yaa
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.060 1.268 133 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #4 I LoVe You .!.: Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil Genişletmek için tıkla... Progestanı fitil kullanıyorum bu arada
I LoVe You .!.: Yok progestan eğer gebelik olursa bebeğin tutunması için kullanılır eğer hamile kalmazsan da adet duzelneliyicidir yani adete engel değil Genişletmek için tıkla... Progestanı fitil kullanıyorum bu arada
mihrimah13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2017 121 58 48 32 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #5 Mutlu kedi .!.: Progestanı fitil kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Canım aşılamanın kaçıncı günündesin
Mutlu kedi .!.: Progestanı fitil kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Canım aşılamanın kaçıncı günündesin
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.060 1.268 133 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #6 mihrimah13 .!.: Canım aşılamanın kaçıncı günündesin Genişletmek için tıkla... 12.gündeyim
mihrimah13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2017 121 58 48 32 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #7 Mutlu kedi .!.: 12.gündeyim Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel çok az kalmış öğrenmene iki sonra test yapar Silikte olsa çıkar benim çıkmıştı
Mutlu kedi .!.: 12.gündeyim Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel çok az kalmış öğrenmene iki sonra test yapar Silikte olsa çıkar benim çıkmıştı
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.060 1.268 133 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #8 mihrimah13 .!.: Ay ne güzel çok az kalmış öğrenmene iki sonra test yapar Silikte olsa çıkar benim çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Korkuyorum negatif görmekten ara ara karnım ağrıyo geçiyo
mihrimah13 .!.: Ay ne güzel çok az kalmış öğrenmene iki sonra test yapar Silikte olsa çıkar benim çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Korkuyorum negatif görmekten ara ara karnım ağrıyo geçiyo
E ebrulim38 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Ekim 2020 577 224 33 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #9 Mutlu kedi .!.: Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum ve cok merak ediyorm bu soruyu
Mutlu kedi .!.: Aşılamadan sonra progestan kullanıyorum . Aşılama tutmazsa adet olmam gerekiyor ya mesela progestan kullanırken adeti engeller mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum ve cok merak ediyorm bu soruyu