Progestan Fitil Kullanımı

husniye45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhabalar hanımlar ,

Perşembe günü akşam hamile olduğumu öğrendim beta 221 çıktı cuma günü hocaya gittim Progestan fitil yazdı günde iki kez
Cumartesi akşam üzeri beta hcg takibi yaptım şu an 289 yükselme sanki yavaş ilerliyor şu an 4 haftalık hamileyim bu yükselme normal mi sizce yaşayan biri var mı aranızda

Merhabalar, normalde 48 saat sonrasında 2 kat artış beklenir ancak doktorunuzun yönlendirmesi burda en önemli şey. 221-289 değerlerini yorumladı mı?

Merhabalar, normalde 48 saat sonrasında 2 kat artış beklenir ancak doktorunuzun yönlendirmesi burda en önemli şey. 221-289 değerlerini yorumladı mı?
Bugün cumartesi olduğu için kimseyi arayamadım ulaşamadım pazartesi gideceğim

Bugün cumartesi olduğu için kimseyi arayamadım ulaşamadım pazartesi gideceğim
Güzel haberler nasip etsin Allahım, haberleşelim lütfen. Progestanı ben de fitil şeklinde kullanıyorum. Kullanmaya devam edin lütfen 🙏

Güzel haberler nasip etsin Allahım, haberleşelim lütfen. Progestanı ben de fitil şeklinde kullanıyorum. Kullanmaya devam edin lütfen 🙏
Amin inşallah Sanah kullandım gece yatmadan da Progestan kullanacağım iyi güzel olsun her şey amin

Merhabalar, merak ettim görüştünüz mü doktorla
Öerhabalr halen kullanıyorum betam 13 ünde 195 15 inde 289 16 sında 323 17 sinde 466 çoktı doktor dış gebelik ya da kimyasal olabilir dedi yardım edin dua edin ne olur

Öerhabalr halen kullanıyorum betam 13 ünde 195 15 inde 289 16 sında 323 17 sinde 466 çoktı doktor dış gebelik ya da kimyasal olabilir dedi yardım edin dua edin ne olur
Allah yardımcınız olsun, inşallah güzellikle sonuçlanır. Konuşmak isterseniz buradayım ben, yalnız hissetmeyin kendinizi.

Allah yardımcınız olsun, inşallah güzellikle sonuçlanır. Konuşmak isterseniz buradayım ben, yalnız hissetmeyin kendinizi.
Teşekkür ederim son 3 gündür kşmyasal gebelik ile gebelik sonlanımı yaşadım bana dua edin olur mu

Allah yardımcınız olsun, benim ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı. Hayırlısı buymuş diyip kabullendim. Lütfen siz de kendinizi üzmeyin. Vardır bir hayır, Allah daha güzellerini nasip etsin.

Back
X