• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil kullanip namaz kılanlar

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
302
149
33
36
Meraba arkadaşlar progestan fitil kullaniyorum tup bebek transfer nedeniyle ve baya bi devam edecekmis bu fitili kukaninca 40 dkka yatiyorum neyse ayaga kalkip yuriyunce filan ic camasirim surekli kirleniyo fitil kendini disari biraz cikartiyor namaz kılsam nasil olcak bilginiz var mi abdest namaz kabul durumu nedir

Bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla abdeste mani değil namazlarınızı kılabilirsiniz. Akmasıda normal fitilin. Sağlıkla vaktiyle kucağınıza alın inşallah ❤️

Bildiğim kadarıyla engel değil mesela akıntı gelirse bile değil. Ama rahat etmek isterseniz camasirinizi degistirebilirsiniz

Ben nefret etsem de mecbur günlük ped kullanıyorum hatta normal inceler yetmediği için orkidin L boyutundaki pedini aldım. Namazdan önce kirli çamaşırı veya günlük pedi değiştirirseniz bir şey olmaz bence

Geçenlerde fetva sorulan bir grupta buna benzer soru soruldu. Bu şekilde cevap verildi ;
Geri gelir ise abdestinizi bozar.
Abdest alın namaz kılana kadar peçete yada pamuk tıkayın. Namazı kıldıktan sonra peçeteyi çıkarım ve bez koyun. Fakat her namaz kıldığınızda bunu yapmanız gerekmektedir
Meraba arkadaşlar progestan fitil kullaniyorum tup bebek transfer nedeniyle ve baya bi devam edecekmis bu fitili kukaninca 40 dkka yatiyorum neyse ayaga kalkip yuriyunce filan ic camasirim surekli kirleniyo fitil kendini disari biraz cikartiyor namaz kılsam nasil olcak bilginiz var mi abdest namaz kabul durumu nedir

Fetva hattı var sorabilirsin

güzelim buradan fetva sormak / vermek sağlıklı değil ehil bir kimsenin fetva vermesi lazım şahsen birçok yerden araştırdım net bir cevap alamadım bulursam güncel yazarım yine. ben garanti olması açısından bozduğunu hesap edip her namaz vakti ayrı abdest alıp çamaşır değiştiriyorum. net cevap için fetva hattını ara çünkü fetva meselesi bencelerle ifade edilmeyecek kadar hassas konudur ehil kimselere sorulmalı🌸

Back
X