Progestan fitil nasıl kullanılır

MAdes

Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
5.177
2.524
173
31
Kızlar progestan fitil ne kadar içeri gitmeli dün ilk defa kullandım girince bırakmıştım Bi de sabah kalktığımda şeffaf sıvı gelmişti o ne acaba

Kızlar progestan fitil ne kadar içeri gitmeli dün ilk defa kullandım girince bırakmıştım Bi de sabah kalktığımda şeffaf sıvı gelmişti o ne acaba
Parmagin yettigince itiyosun canim mumkunse hemen kalkma. Kalkinca fazlasinin gelmesi normal pecete koyarak ic camasirinin surekli kirlenmesini onleyebilirsin

Ben gece yatarken belimin altına yastık koyup itebildiğim kadar itiyordum fazlasının gelmesi normal

Parmagin yettigince itiyosun canim mumkunse hemen kalkma. Kalkinca fazlasinin gelmesi normal pecete koyarak ic camasirinin surekli kirlenmesini onleyebilirsin
Evet peçete koymuştum zaten de ne kadar iteceğimi bilmiyordum

Ben öyle daha rahat hissediyordum
Ya ben bu fitili öğlen koydum bayağı ileri gitti şimdi koymaya çalıştım gitmedi sanki vajina kapalı gibi ileri yitiyorum gitmiyor

Canım bir şey soracam progestan kullanmışsın bende aşılama günüm dahil amp ve fitil olarak kullanıyorum. Progestan adet gecikmesi yaptı mı sende?

Back
X