Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben progestanı sabah öğle aksam fitil olarak kullandım 11. Haftaya kadar canım hic öyle bisey yasamadım sadece akıntım cok fazlaydı su gibi progestani bırakınca azaldiKizlar 11 haftalik hamileyim. 20 gundur her gece bir tane fitil olarak kullaniyoeum progestani. bir hafta daha kullanmam gerekiyor. Bir kac gundur vajinada kizariklik kasinti var. Acaba kullandigim fitildenmi?
Ben progestanı sabah öğle aksam fitil olarak kullandım 11. Haftaya kadar canım hic öyle bisey yasamadım sadece akıntım cok fazlaydı su gibi progestani bırakınca azaldi
Bende ayni senin gibiyim canim benim zaten sikayetim vardi bu fitili kullandikca artiyo sanki kullanamiyorum dayanamiyorum yanmaya ve kasintiya ama kullanmam lazim bebegim icin napicam bilmiyorumbende sabah akşam ve gece yatmadan fitil şeklinde kullanıyorum.geceleri çok kaşıntım oluyor.uykumdan uyanıyorum.biraz tahrişde oldu ama kaşıntım çok fazla.akıntıda mevcut.sabah ve akşam kullandıklarım çok sıkıntı yapmıyor ama sanırımhepsi gece çıkıyor acısı.uykumdan uyanıyorum kaşıntıdan![]()
Dogru diosun canim kullanmamiz lazm ama ozellikle geceleri cok fena yapio yine uykumdan kaldirdi.sirkeli su ile sildim o bile cok fayda etmio.doktora gittigimde sorucam eger fitile devam ediceksem kullanabilecegim krem yada ilac solemesini isticem yada fitil yerine igne vermesine bile raziyim dayanilir gibi diil cnkuBende ayni senin gibiyim canim benim zaten sikayetim vardi bu fitili kullandikca artiyo sanki kullanamiyorum dayanamiyorum yanmaya ve kasintiya ama kullanmam lazim bebegim icin napicam bilmiyorum![]()
Evet aynen gece oluyo ozellikle bende ayniyim ben gittim doktora o bana lavobadan sonra tahret icin kopuk sprey verdi bide krem verdi istersen sende al birazda olsa rahatlatiyoDogru diosun canim kullanmamiz lazm ama ozellikle geceleri cok fena yapio yine uykumdan kaldirdi.sirkeli su ile sildim o bile cok fayda etmio.doktora gittigimde sorucam eger fitile devam ediceksem kullanabilecegim krem yada ilac solemesini isticem yada fitil yerine igne vermesine bile raziyim dayanilir gibi diil cnku
çok saol canım cuma günü doktora gidicem ozamana kadar dayınıyım diyorum şimdi ona sormadan bi ilaç kullanmak istemiyorum ama travazol bunu hamilelere veriyolar sanırım.en kötü rahatlatsın valla canım napalım heralde fitili tamamen bırakana kadar tamamen geçmicek ama en azından rahatlatsın uykumdan kaldırmasın.Evet aynen gece oluyo ozellikle bende ayniyim ben gittim doktora o bana lavobadan sonra tahret icin kopuk sprey verdi bide krem verdi istersen sende al birazda olsa rahatlatiyo
kopugun ismi (tto thermal)
Kremin adida travazol canim istersen dene yani ciddi anlamda etkisi var ama tamamen gecmiyo allah yardimcimi olsun
Haklisin ben bugun dokroruma gittim kontrol icin sordum dediki bu fitil yapmaz kasinti sende kasinti oldugu icin fitili atarken tekrar basliyo olabilir dedi ve benim sana dedigim ilaclar icilmiyo atilmiyo sadece sabunla yikar gibj yikiyip krwmi suruyosu hamileler kullaniyo zaten sanada vericek eminim sen konus bi doktorunla ben etki etmiyim sana canim gecmis olsunçok saol canım cuma günü doktora gidicem ozamana kadar dayınıyım diyorum şimdi ona sormadan bi ilaç kullanmak istemiyorum ama travazol bunu hamilelere veriyolar sanırım.en kötü rahatlatsın valla canım napalım heralde fitili tamamen bırakana kadar tamamen geçmicek ama en azından rahatlatsın uykumdan kaldırmasın.
Saolasin valla canim sanada gecmis olsun bnde normaldede vardi arada kasinti problemi demekki fitil tetikliyo.cumaya kadar sabrediyorumHaklisin ben bugun dokroruma gittim kontrol icin sordum dediki bu fitil yapmaz kasinti sende kasinti oldugu icin fitili atarken tekrar basliyo olabilir dedi ve benim sana dedigim ilaclar icilmiyo atilmiyo sadece sabunla yikar gibj yikiyip krwmi suruyosu hamileler kullaniyo zaten sanada vericek eminim sen konus bi doktorunla ben etki etmiyim sana canim gecmis olsun
Baska care yok bide dogal bi yontem buldum denedim acayip iyi geliyo istersen dene bi zararida olmuyo cok ileri derecede rahatlatiyo 2 su bardagi ilik suya 1 su vardagi elma sirkesi dok ve evde ayarladigin bezle her tuvaletten sonra silin daha cok cunku bi bezi suya batir hafid sık ve vajinana tampon yap oyle gez bi zaman bu surekli tekrarlayabilirsin sirke ordaki mikroplari yok edip rahatlik sagliyo dene derim ise yariyo korkmaSaolasin valla canim sanada gecmis olsun bnde normaldede vardi arada kasinti problemi demekki fitil tetikliyo.cumaya kadar sabrediyorum