• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil sonrası pembe leke

karanfil76

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
173
22
13
29
Kizlar progestan fitil kullanıyorum geceleri lekelenme için kahverengi oluyordu iki gün çok azdı iki damla geliyordu dün gece fitil kullandım tuvalete kalktım gece baktım pembe leke olmuş fitil tahriş mi yapiyor acaba lekelerim iki gündür yoktu çok azdı fitil sonrası böyle olması endişelendiriyor bide sürekli kullanım vajinayı nemli bırakıyor bu da enfeskiyon oluşturabiliyor rahim ağzı da çok hasas oluyor ne yapsam acaba belli ki orada yara tahriş olusyor iyileşmesine de izin vermiyor çünkü sürekli nemli kalıyor fitil geceleri koyunca vajina florası da bozuluyo benim gibi durum yaşayan var mı aranizda

Ben hem ilk trimesterda hem de son trimesterda kullandım lekelenme tahriş olma yaşamadım ama evet o kadar çok akıntı yapıyor ki yapış yapış günde 3-4ten fazla çamaşır değiştirmek gerekiyor nemli kalsa enfeksiyon olacak..

Ben hem ilk trimesterda hem de son trimesterda kullandım lekelenme tahriş olma yaşamadım ama evet o kadar çok akıntı yapıyor ki yapış yapış günde 3-4ten fazla çamaşır değiştirmek gerekiyor nemli kalsa enfeksiyon olacak..
Bakalım doktora daniscam çünkü gün içinde artık leke olmuyor bende fitilden sonrası geri başlıyor hatta kahverengi olan pembe geliyor ağızdan da yan çok yan etki yapıyor baş donmesi ne yapacagim bilmiyorum bı danışayım üç gün sonra randevum var ozmna kadar da fitile mecbur devam edicem kendi kafama göre birakamam

Back
X