Progestan (Görsel var)

asell1902

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
105
31
13
30
Kızlar selam 19 temmuz kanamam olmustu progestan fitil kullanıyorum kanamam durdu Allah a şükürler olsun şuan 14+1 im fitil ne kadar yavasta koysam vajina içimde bazı günler apayrı bir yanma oluyo minik kan geldi cok az. Bu 3-4 gün öncede oldu doktor olabilir dedi ama endişelendim. Bu tip yaşayan ve bilgi sahibi olan varsa paylasırsa cok sevirim

Eklentiler

• IMG_9100.webp
    IMG_9100.webp
    40 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Kızlar selam 19 temmuz kanamam olmustu progestan fitil kullanıyorum kanamam durdu Allah a şükürler olsun fitil ne kadar yavasta koysam vajina içimde bazı günler apayrı bir yanma oluyo minik kan geldi cok az. Bu 3-4 gün öncede oldu doktor olabilir dedi ama endişelendim. Bu tip yaşayan ve bilgi sahibi olan varsa paylasırsa cok sevirim
Olabilir benimde oluyor doktor normal korkma dedi

Çok sağolun bugünde o kadar bitkinimki kasık vajina ağrım oldu cok halsizdim yattım tüm gün ondan biraz korktum 14+1 iz şuan
Aynı hafta benim de aşırı vajina kasık ağrım vardı yerimden kalkamıyordum kaç kez acillik oldum tam 16. Haftada azaldı o ağrı yani en azından hareket edebilecek kadar azaldı sizde korkmayın bol bol dinlenin

Bana doktor adet kanaması kadar olmadıkça pıhtı görmedikçe korkma dedi yerleşme kanamalari devam eder dedi.
Aynen canım bana da öyle dedi bende bazen tuvalete çıkınca kabızlığım var zorlanıyorum zaten pembe leke geliyor doktor normal dedi yinede dikkat ediyorum tabi inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız

Aynen canım bana da öyle dedi bende bazen tuvalete çıkınca kabızlığım var zorlanıyorum zaten pembe leke geliyor doktor normal dedi yinede dikkat ediyorum tabi inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız
Kabızlık sormayın 🫩 ben yinede zorlamıyorum aferdisiniz gelirse gelsin diyorum şuan bile şişim çok fenayım bugün zaten bi gariptim vajinamda sızlama hissettim rahmime doğru muhtemelen fitil içte tahriş yaptı

Kabızlık sormayın 🫩 ben yinede zorlamıyorum aferdisiniz gelirse gelsin diyorum şuan bile şişim çok fenayım bugün zaten bi gariptim vajinamda sızlama hissettim rahmime doğru muhtemelen fitil içte tahriş yaptı
Çok ağrırsa ılık suyla duş al canım bana iyi geliyordu

Back
X