Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilacın o kadar çok yan etkisi var ki ateş kramp vajina da şişme mantar herşeyi yapıyorKızlar fitil olarak progestan kullanıyorum özellikle kullandıktan 1ve 2 saat arası bel ve kalça ağrım oluyor gün içinde bir şeyim yok ilacın böyle bir yan etkisi var mı endiselenmelimiyim
Evet ya ilacı sabah aksam kullanıyorum öğlen hiç bir şeyim yok ne zaman bu ilacı kullanayım regl gibi belim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı yapiyorBu ilacın o kadar çok yan etkisi var ki ateş kramp vajina da şişme mantar herşeyi yapıyor
Evet yapıyor bende bide şişme olmuştu vajinada alerji mantar yaptıEvet ya ilacı sabah aksam kullanıyorum öğlen hiç bir şeyim yok ne zaman bu ilacı kullanayım regl gibi belim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı yapiyor
Hem fitil hemde hap gibi kullanılan formda ilacım ama ağızdan alınca belirtileri cok daha kötü yapıyor bir de ilaç içmekten çok tiksindim folik asit demir magnezyum tiroid ilaçları iyot gun içinde her saat başı ilaç içiyorumFitil değil ağızdan alınan kapsüllerden kullanın rahatsız ediyorsa
Daha d vit, B12, mide ilaçları eklenecek :) bebeğin tutunması için belirti tiksinti bakmadan katlanacaksınız ben 2 ay kanamadan yattım iğne fitil hap kaybetmemek için savaşmak en zoru inanın.Hem fitil hemde hap gibi kullanılan formda ilacım ama ağızdan alınca belirtileri cok daha kötü yapıyor bir de ilaç içmekten çok tiksindim folik asit demir magnezyum tiroid ilaçları iyot gun içinde her saat başı ilaç içiyorum![]()
Kanamanız mi var kullanma sebebiniz nedirKızlar fitil olarak progestan kullanıyorum özellikle kullandıktan 1ve 2 saat arası bel ve kalça ağrım oluyor gün içinde bir şeyim yok ilacın böyle bir yan etkisi var mı endiselenmelimiyim
2 3 damla kahverengi lekelenmem oldu servikal yetmezligim var o yüzden beşinci haftanin sonunda baslandi 6 aya kadar kullanacağım. Ultrason da kanama alanım vs yok ama doktorum koruma amaçlı kullanmami soylediKanamanız mi var kullanma sebebiniz nedir
Biliyorum daha önce bir kaybım var 13 haftalık belirtilere katlanırım ama sadece beni strese sokan her oluşan yan etkiyi ilaçlami yoksa gebelik ile sorun mu var diye strese sokuyorDaha d vit, B12, mide ilaçları eklenecek :) bebeğin tutunması için belirti tiksinti bakmadan katlanacaksınız ben 2 ay kanamadan yattım iğne fitil hap kaybetmemek için savaşmak en zoru inanın.
Of başınız sağolsun...Biliyorum daha önce bir kaybım var 13 haftalık belirtilere katlanırım ama sadece beni strese sokan her oluşan yan etkiyi ilaçlami yoksa gebelik ile sorun mu var diye strese sokuyor![]()