Aşılama progestan hap yerine kullanılan jelin yan etkileri var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Kızlar progestanı bu gün içmeye başladım. Daha önceki aşılamalarımda da kullandım. Beni çok fena yapıyor bu ilaç. Başım öyle kötü dönüyor ki sanki ayklarım havada dolaşıyormuş gibi, sarhoş gibi. Şu an ekrana bile zor bakıyorum. Sınavlarım da var çalışamıyorum. Üstelik bir saat sonra araba kullanmak zorundayım ne yapacağımı bilemedim. Daha sonrası için jel alsam o da böyle yapar mı nolur yardım edin. sizin jelinizin adı ne ve nasıl kullanıyorsunuz, etkileri neler?

Kızlar progestanı bu gün içmeye başladım. Daha önceki aşılamalarımda da kullandım. Beni çok fena yapıyor bu ilaç. Başım öyle kötü dönüyor ki sanki ayklarım havada dolaşıyormuş gibi, sarhoş gibi. Şu an ekrana bile zor bakıyorum. Sınavlarım da var çalışamıyorum. Üstelik bir saat sonra araba kullanmak zorundayım ne yapacağımı bilemedim. Daha sonrası için jel alsam o da böyle yapar mı nolur yardım edin. sizin jelinizin adı ne ve nasıl kullanıyorsunuz, etkileri neler?

Bende bir tek bendemi oluyo diye düşünüyodum ya bu progestan beni mahvediyor ya hergün okulda fenalık geçiriyorum başım dönüyor tansiyon yerlerde bir 45 dk kendime gelemiyorum ders anlatamıyorum ya..Ben şöyle bir çözüm buldum arkadaşım sabah içmem gerekeni saat 3 te eve geliyorum okuldan o zaman içiyorum en azından evde fenalık geçiriyorum akşam olanlarıda saat 10 gibi içiyorum....

bende ayın 14 de aşılaama yapdırdım ve progestron verdıler..kasık agrısı ve gögüslerimde ilk basda hisettiğim hasasıyet sonrasında bı kac gun mide bulantısı old.
ben gunde 3 kere 2 şer tane vajinal olarak alıyorum ama bı kac gundur vajınamdan bayag bı gerı gelıyor sizce normal mi?

yasım 31 artık hayırılısı ile istıyoruz bu benim 2.aşılamam ilkınde hocam hıc progrestrobn felan vermemişti.acıklanamayan dıyorlar...bilmıyorum ayın 28nde bellı olucak dua edinde hamile olayım artık..isteyen herkese Allahım nasip etsin inşallah.....

Bende bir tek bendemi oluyo diye düşünüyodum ya bu progestan beni mahvediyor ya hergün okulda fenalık geçiriyorum başım dönüyor tansiyon yerlerde bir 45 dk kendime gelemiyorum ders anlatamıyorum ya..Ben şöyle bir çözüm buldum arkadaşım sabah içmem gerekeni saat 3 te eve geliyorum okuldan o zaman içiyorum en azından evde fenalık geçiriyorum akşam olanlarıda saat 10 gibi içiyorum....

Merhaba kolay gelsin. Ya bu sitede ilk defa yazıyorum.Bende anne adayı arzusu ile yaşıyorum.Bu ay tam umutlanmıştım adetim gecikmişti.tamam kesin hamileyim derken, maalesef değilmişim ve doktorum bana ultrasyondan bakarken rahmimin tes olduğunu söylemişti.ve adet gecikmesi için de progestan vermişti. onu yaklaşık 9 gün kullandıktan sonra bende kabızlık yaptı.dr.gittim. istersen bırakabilirsin dedi. bekle dedi. hala bekliyorum adet olmadım.bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum.iyice endişelenmeye başladım. İlk doktora gittiğimde kist var dediler. İkinci gidişimce yumurtalarım çalışmıyormuş.Bunun için klaman ve yanında birde dekort verdi dr.bu üçüncü gidişimde de rahmim ters dönmüş dedi.neden her seferinde farklı farklı sorunlarla karşılaştığımı bende anlamadım.Kafam karışık bu durumda.Bu sitede kadın doğum uzmanı kim anlayamadım.Bu konuda bana sağlıklı bilgiyi kim verebilir. Lütfen yardım ederseniz sevinirim.

bende sadece bana böle oluyor zannettım hatta tansıyonum duştu dedım bı fenalaştım bırden bıre sormayın gözum görmuyor ellerım tıtrıor sankı ölucekmışım gıbı tum duyularımı hıssetmedım basım döndu cok fena oldum ağladım resmen...eşimde tum hapları çöpe attı...

Back
X