- 10 Temmuz 2025
- 140
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
-
Uzun süredir ağızdan kullanıyorum neredeyse 5 aydır. Alttan alınca bende tahriş yaptı. Ağızdan alırken bir süre baş ağrısı, sürekli uyku hali yaptı. Ama bünye alışınca geçiyor. Hatta 3 aydır da günde 2 tane olarak kullanıyorum bir zararı yok merak etmeyinMerhaba kızlar beş haftalık gebeyim kahverengi leke kanama oluyor progestan verdi doktorum fakat fitil olarak yazmış ağızdan ilaç verirmisiniz dedim o da ağızdan da kullanabilirsin dedi eczacı da ilac hem ağızdan hem vajinal dedi doktorun ne derse ben ağızdan tercih ettim bugün başladım ama diyorum ağızdan etki eder mi acaba fitil daha mı iyi yoksa aynı etkileri verir mi bide ağızdan ilaç alınca bebeğe zarar olur mu kana karsiyor sonuçta daha kalp atışı bebek iki hafta sonra dedi kullanan var mı kızlar aranızda
İyi ozmn için rahatladi biraz ben daha haftam küçük olduğu için endişelendim birazUzun süredir ağızdan kullanıyorum neredeyse 5 aydır. Alttan alınca bende tahriş yaptı. Ağızdan alırken bir süre baş ağrısı, sürekli uyku hali yaptı. Ama bünye alışınca geçiyor. Hatta 3 aydır da günde 2 tane olarak kullanıyorum bir zararı yok merak etmeyin
Tamam canım sağol yorumun içinİki türlü de kullaniliyor, zararı yok, sadece ağızdan bı tık halsizlik baş dönmesi yapıyor, bol bol dinlenirsin, doktorunun tavsiyesine uy, agizdan yan etki gozlemlersen doktoruna söylersin vajinal kullanırsın
Ben hamileliğimin başında hem hapını hemde iğnesini kullan 2 hafta hapını 1 hafta iğnesini kullandım hiç bir zararı yok olsa doktorun vermez zaten çoğu hamile kadında kullanıyor zaten 24. Haftada erken doğum riskine karşı başladım şuan 27+2 hala kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok hatta agrilarima iyi geliyor rahmi toparladigi için muhtemelen sanada iyi gelicekMerhaba kızlar beş haftalık gebeyim kahverengi leke kanama oluyor progestan verdi doktorum fakat fitil olarak yazmış ağızdan ilaç verirmisiniz dedim o da ağızdan da kullanabilirsin dedi eczacı da ilac hem ağızdan hem vajinal dedi doktorun ne derse ben ağızdan tercih ettim bugün başladım ama diyorum ağızdan etki eder mi acaba fitil daha mı iyi yoksa aynı etkileri verir mi bide ağızdan ilaç alınca bebeğe zarar olur mu kana karsiyor sonuçta daha kalp atışı bebek iki hafta sonra dedi kullanan var mı kızlar aranızda
Ben de kese yeni görüldü haftası küçük diye korktum bide kesem yukarıdaymis benim dış gebelik değil ama olması gereknden yukarıda belki zamanla büyür yerlesir dedi ama ilk defa duydum canım skldi biraz takipte su an ama betahcg değerim iyi ciktiBen hamileliğimin başında hem hapını hemde iğnesini kullan 2 hafta hapını 1 hafta iğnesini kullandım hiç bir zararı yok olsa doktorun vermez zaten çoğu hamile kadında kullanıyor zaten 24. Haftada erken doğum riskine karşı başladım şuan 27+2 hala kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok hatta agrilarima iyi geliyor rahmi toparladigi için muhtemelen sanada iyi gelicek
Doktor sorun yok dediyse yoktur mutlakaBen de kese yeni görüldü haftası küçük diye korktum bide kesem yukarıdaymis benim dış gebelik değil ama olması gereknden yukarıda belki zamanla büyür yerlesir dedi ama ilk defa duydum canım skldi biraz takipte su an ama betahcg değerim iyi cikti
Merhaba kızlar beş haftalık gebeyim kahverengi leke kanama oluyor progestan verdi doktorum fakat fitil olarak yazmış ağızdan ilaç verirmisiniz dedim o da ağızdan da kullanabilirsin dedi eczacı da ilac hem ağızdan hem vajinal dedi doktorun ne derse ben ağızdan tercih ettim bugün başladım ama diyorum ağızdan etki eder mi acaba fitil daha mı iyi yoksa aynı etkileri verir mi bide ağızdan ilaç alınca bebeğe zarar olur mu kana karsiyor sonuçta daha kalp atışı bebek iki hafta sonra dedi kullanan var mı kızlar aranızdacanım ben,mde
canım benimde 5 haftalıkken kanamam oldu ben fitil olarak kullanmıştım. 2 güne kanamam kesildi umarım sana da aynı şekilde etki eder bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla alalım inşallahMerhaba kızlar beş haftalık gebeyim kahverengi leke kanama oluyor progestan verdi doktorum fakat fitil olarak yazmış ağızdan ilaç verirmisiniz dedim o da ağızdan da kullanabilirsin dedi eczacı da ilac hem ağızdan hem vajinal dedi doktorun ne derse ben ağızdan tercih ettim bugün başladım ama diyorum ağızdan etki eder mi acaba fitil daha mı iyi yoksa aynı etkileri verir mi bide ağızdan ilaç alınca bebeğe zarar olur mu kana karsiyor sonuçta daha kalp atışı bebek iki hafta sonra dedi kullanan var mı kızlar aranızda
Ya iki gündür ağizdan alıyordum ama gerçekten ağızdan iyi değilmiş ya dün biseyim yoktu bugün baş dönmesi yaşıyorum bayılacak gibiyim fitile geçiş yapicam öyle kullanacm keske doktorum yazdigi gibi kullansaydim gerçekten işlerini biliyorlarcanım benimde 5 haftalıkken kanamam oldu ben fitil olarak kullanmıştım. 2 güne kanamam kesildi umarım sana da aynı şekilde etki eder bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla alalım inşallah
Evet ya iki gün oldu kullanali ağızdan istedim diye doktor tamam dedi ama yarın fitile gecicem bugün mahvetti beni hayla baş dönmesi yaşıyorum bayilacagimi sandımBana doktorum fitil olarak daha hızlı etki ettiğini söylemişti. Bir de ağızdan alınınca çok yan etki yaşayan arkadaşsalar oldu fitil olarak ben hiç yaşamasım
Evet fitile geçiş yapacağımmerhaba, ağızdan alındığında emilimi fitile göre daha az oluyor
merhaba, ağızdan alındığında emilimi fitile göre daha az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?