Progestan hapı kullananlar yardım !!!!!

merve5260

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
18
6
6
30
Hamile kalmak için doktora gittiğimden progestan 100mg hapı vermişti 10 gün kullan sonra bırak dedi kullandım adet olamadım 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı böyle bir sorun yaşayan var mı acaba lütfen cevap verir misiniz ? Bu arada 2 aydır deniyoruz olmuyor.3. Ayda kullandım hapı şuan da adetim 2 gün geçikti teste negatif çıktı

Progestan kullandigimda 1ay adet olmadim atladi. Dr biraktirdi 9 gun sonra oldum

Progestan kullandigimda 1ay adet olmadim atladi. Dr biraktirdi 9 gun sonra oldum
Meehaba ben 10 aralıkta kimyasal geçirdim şiddetli kanama yaşadım dr.kanama durdurucu.ağrıkesici ve progestan verdi 10 gün kullandım 2 ay dinlemne verdi ilk adetimde deneyecez ve yumurtlama günümde progestana başlamayı düşünüyorum tutunmayı kolaylaştırdığı için ilacı bıraktıktan 9 gün sonra adet olmuşsunuz ya ilacı kaç gün kullandınız acaba?

1paketti ama ama kac tane wardi hatirlamiyom icinde.Sabah aksam 1di.

Merhaba naptınız acaba bende buay progestan kullandım iğnenin 20.gunu adet olmadım ama sürekli lekelenme yaşıyorum bı gün geciyo bigun geliyo hap böyle yapıyor diye heveslnmkde istmyrm 14. Gün test yaptım negatif çıkmıştı bidahada yapmadım olsa çıkardı diye

Bhcg kaç iken geçirdiniz kimyasalı ve geçmiş olsun

Ben oldum canım maalesef ama bende lekenme olmamıştı adetim 4gün gecikti sonra kırmızıyı gördüm yani bilemiyorum ama inşallah hamişsindir Allahım hayırlı zaman da hayırlısıyla nasip etsin hepimize...

İnsaAllah bu ay olur canım Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insaAllahh bı yanım ümit dolu ama bı yandanda olmaz diyorum hayırlısı insaAllah

Yok tedavi olmuyorum çünkü doktor bütün değerlerime baktı bir sorun gözükmüyor dedi 2-3 ay daha birşey kullanmadan böyle deneyin dedi sonrasında tekrar gel o zaman bakarız dedi
Hm ne güzel insaAllah kendiliğinden olur canım ne kadarlık evlisin

Bhcg kaç iken geçirdiniz kimyasalı ve geçmiş olsun
Adete 3 gün kala şiddetli kasık ağrısı ve kanamayla dr.a gittim beta 3.99 du tutunmaya çalışırken düşmüş dedi pek önemsemedi değeri

Merhaba bende kimyasal sonrası ilk yumurtlamada deneyeceğim kilo ödem fln yaptımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…