• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan iğne, proluton depot

renksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
165
97
98
35
İstanbul
Merhaba, doktorum düşük tehlikesine karşı 2 tane iğne verdi. Perşembe günü iğneyi oldum ama iğneyi olduğumdan beri yürüyemiyorum. Kalca ağrısı yaptı. Bide hipermobiliteyim . Eklem elastikiyetim var onun agrisinida sanki tetikledi.
Bu iğneyi olanlar ağrılarınız kaç güne geçti. Ne yapmalıyım. Parol ağrı kesici alıyorum banamisin demedi.

Progestan fitil, proluton ıgne vuruluyorum bana 5tane verdı 3gun arayla vuruluyorum. Igne yaglı oldugu ıcın cooook yakıyor evet ama yurumeme gıbı etkısı olmadı size yan etkı yapmış olabilir mi? Doktora danısın hemen bence d

Hayır bugun ıkıncıyı oldum hatta bugun coook yandı bı 15dk vurdugu yer yandıı ama sımdı hafıf agrı var yanı yurumeme,yatmama etkı edecek kadar degıl

Benim eklem esnekliğin var.igneden sonra şimdi kalca okadar çok agriyoki topalliyorum. Parol ağrı kesici alıyorum ama nafile. Recetesindede ağrı yazıyor zaten sanırım bünyeden bünyeye farklı. Geçmiş olsun sanada.

Merhaba, doktorum düşük tehlikesine karşı 2 tane iğne verdi. Perşembe günü iğneyi oldum ama iğneyi olduğumdan beri yürüyemiyorum. Kalca ağrısı yaptı. Bide hipermobiliteyim . Eklem elastikiyetim var onun agrisinida sanki tetikledi.
Bu iğneyi olanlar ağrılarınız kaç güne geçti. Ne yapmalıyım. Parol ağrı kesici alıyorum banamisin demedi.

Bende 2gün topallayarak yürüdüm. Zaten doktorum yatak istirahati vermişti 1 iğne vuruldum şimdi hapını içiyorum

Benim eklem esnekliğin var.igneden sonra şimdi kalca okadar çok agriyoki topalliyorum. Parol ağrı kesici alıyorum ama nafile. Recetesindede ağrı yazıyor zaten sanırım bünyeden bünyeye farklı. Geçmiş olsun sanada.
Çok geçmiş olsunnnnnn

2 günden sonra geçtimi. Hap uyku yapiyormu
Agızdan mı alıyorsunuz? Doktor bana ozellıkle soylemıstı agızdan alırsan cok sersemlık yapar dıye hem alttan dhaa etkılıymıs. Bende uykuda yapmadı oyuzden

Igneler haplar işe yaradımı lekeler kesıldımı?

Agızdan mı alıyorsunuz? Doktor bana ozellıkle soylemıstı agızdan alırsan cok sersemlık yapar dıye hem alttan dhaa etkılıymıs. Bende uykuda yapmadı oyuzden

Igneler haplar işe yaradımı lekeler kesıldımı?

Doktor bana tedbir amaçlı verdi iğneyi. Karin agrım,lekeleme,kanama yok. Sizlerin varmiydi

Doktor bana tedbir amaçlı verdi iğneyi. Karin agrım,lekeleme,kanama yok. Sizlerin varmiydi
Evet benım ıkıncı gebelıgım ve kızımda hiç böyle seyler yaşamamıstım cok kötüymüş./
Lekelenmem var kaç gundur 5 ıgne verdı ve progestan gunde ıkı kere alıyorum malesef... ınsallah tehlıkem bır an önce geçer

Benimde bi damla falan lekelenmem oldu diye bi iğne yaptı bi haftada hap kullan dedi kontrole gittiğimde düşük riskin geçmiş çok sağlıklı bi kesen var deyip kalp atışını dinletti. Fitil daha iyi diyolar ama bazı doktorlar hapı daha çok tercih ediyo benim doktorumda ısrarla hapını kullan demişti. Lekelenme vs. yoksa çok endişelenme canım tedbir amaçlı vermişlerdir

Evt ama yürümeme engel olmasaydı iyiydi. 2 gün daha bekleyip fizik tedavi doktoruna gidicem. Hepimize geçmiş olur inşallah.

Merhaba; daha önceki hamileliğimde kanamam olduğu için doktorum ağızdan progestan vermişti günde 3 tane ama maalesef 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Bu hamileliğimde 9 haftadayım yine kanamam var ve bu defa 3 günde 1 defa toplamda 5 tane progestan iğne verdi ve kanamam hemen kesildi. Acaba sadece iğnelerin etkisi ile mi kanama kesildi? İğnelerim bitince kanama yine olacak mı diye çok korkuyorum. Sizde de hemen etkili olmuş muydu iğne arkadaşlar?

Back
X