Hayır bugun ıkıncıyı oldum hatta bugun coook yandı bı 15dk vurdugu yer yandıı ama sımdı hafıf agrı var yanı yurumeme,yatmama etkı edecek kadar degılBacak yâda kalca ağrınızda olmadi mi
Hayır bugun ıkıncıyı oldum hatta bugun coook yandı bı 15dk vurdugu yer yandıı ama sımdı hafıf agrı var yanı yurumeme,yatmama etkı edecek kadar degıl
Merhaba, doktorum düşük tehlikesine karşı 2 tane iğne verdi. Perşembe günü iğneyi oldum ama iğneyi olduğumdan beri yürüyemiyorum. Kalca ağrısı yaptı. Bide hipermobiliteyim . Eklem elastikiyetim var onun agrisinida sanki tetikledi.
Bu iğneyi olanlar ağrılarınız kaç güne geçti. Ne yapmalıyım. Parol ağrı kesici alıyorum banamisin demedi.
Çok geçmiş olsunnnnnnBenim eklem esnekliğin var.igneden sonra şimdi kalca okadar çok agriyoki topalliyorum. Parol ağrı kesici alıyorum ama nafile. Recetesindede ağrı yazıyor zaten sanırım bünyeden bünyeye farklı. Geçmiş olsun sanada.
Bende 2gün topallayarak yürüdüm. Zaten doktorum yatak istirahati vermişti 1 iğne vuruldum şimdi hapını içiyorum
2 günden sonra geçtimi. Hap uyku yapiyormu
Agızdan mı alıyorsunuz? Doktor bana ozellıkle soylemıstı agızdan alırsan cok sersemlık yapar dıye hem alttan dhaa etkılıymıs. Bende uykuda yapmadı oyuzden2 günden sonra geçtimi. Hap uyku yapiyormu
Agızdan mı alıyorsunuz? Doktor bana ozellıkle soylemıstı agızdan alırsan cok sersemlık yapar dıye hem alttan dhaa etkılıymıs. Bende uykuda yapmadı oyuzden
Igneler haplar işe yaradımı lekeler kesıldımı?
Evet benım ıkıncı gebelıgım ve kızımda hiç böyle seyler yaşamamıstım cok kötüymüş./Doktor bana tedbir amaçlı verdi iğneyi. Karin agrım,lekeleme,kanama yok. Sizlerin varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?