Progestan iğne tüp bebek

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.167
441
123
Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallah 🤲🏼🌸 transfer olucam pazartesi günü progestan iğne vurunyorum...ikidir bı iki damla akıyor problem olur mu yaşayan var mı bu durumu...çekiyorum siringaya ama biraz akma oluyor anlamadım gitti sıkıntı olmaz dimi 🥴

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallah 🤲🏼🌸 transfer olucam pazartesi günü progestan iğne vurunyorum...ikidir bı iki damla akıyor problem olur mu yaşayan var mı bu durumu...çekiyorum siringaya ama biraz akma oluyor anlamadım gitti sıkıntı olmaz dimi 🥴
Bazen damara denk gelebiliyor.
Ben aylarca vuruldum bu iğneden göbekten,3.4parmak kuralı ve göbek deliği baz alarak sağ sol ve altından vuruyorsun değil mi

Vururken göbeğe biraz aktı... küçük bı kanamada oluyor...göbek iyice sertlestide ağır geldi bu iğne🙄🥴

Yok o kadarcıktan bir sorun olmaz o kadarcığı vururken hemşirelerde yapıyor dert etmeyin bence bendede oluyordu bir iki damla göbeğe akıyordu yada şırıngaya çekerken oluyordu

Yok o kadarcıktan bir sorun olmaz o kadarcığı vururken hemşirelerde yapıyor dert etmeyin bence bendede oluyordu bir iki damla göbeğe akıyordu yada şırıngaya çekerken oluyordu
Dimi oliyor öyle başta iyiydin dün biseyler oldu tedirgin oldum teşekkür ederim 🤗 göbeğimi sert yaptı acıttı...rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin

Sert yapabilir morarabilir bunlar olağan şeyler bende yaşadım hiç dert etmeyin stressiz geçirin bu dönemleri en önemli şey bu

Sert yapabilir morarabilir bunlar olağan şeyler bende yaşadım hiç dert etmeyin stressiz geçirin bu dönemleri en önemli şey bu
Haklısın canım...her şeyde bir şey arara olduk ...sakın kalmaliyiz stressiz...her şey olacağına varıyor aslında

Ben ilk tüp Bebek tedavisine başlarken doktorumun bana dediği ilk şey stres yok en önemli kriterimiz bu demişti akışına bırak rahat ol ve mutlu ol canım..

İğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .Benim merak ettiğim şey 5 günde 0,5 değeri 10 üzerine gelir mi acaba fitil de hep akıyor uzanıp beklememe rağmen .

İğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .
Evet dün o şekilde oldu moralim bozuldu ... pazartesi den beri sabah akşam bir tane vurunuyorum...pazar günü iki tane sabah akşam...ama pazar günü elimde üç gane kalıcak🙄 pazartesi günü transfer günüm...bu igneyi devamlı vuruncakmisim acaba ...bir tane için almam mi gerekicek

Evet dün o şekilde oldu moralim bozuldu ... pazartesi den beri sabah akşam bir tane vurunuyorum...pazar günü iki tane sabah akşam...ama pazar günü elimde üç gane kalıcak🙄 pazartesi günü transfer günüm...bu igneyi devamlı vuruncakmisim acaba ...bir tane için almam mi gerekicek
Moralizini bozacak bir şey yok .bende sabah akşam vuruluyrum iğnesini fitilde sabah akşam 1er tane ... sizin değer kaç çıktı başlamadan önce peki ? transeferden sonra da devam edilecek sanıyorum.

Tamam canim sagolsin🌸Pazar için iki ser tane olunca bir şişe için Alicam mecbur ...maddi olarak ta zor...fitilde sabah öğle akşam bir tane...değerlerim iyi dediler ...evet sonrasında da vurunuyormus ama kişiye goremi bilemiyorum... pazartesi ola hayr ola inşallah...

İğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .Benim merak ettiğim şey 5 günde 0,5 değeri 10 üzerine gelir mi acaba fitil de hep akıyor uzanıp beklememe rağmen .
Ah fitil de beni deli etti...ilk defa kullandım ki ben muayenede dahi kasiliyorum...transferinde anestezi ile yapicam..duramıyorum rahat ..fitili iteliyirum ama akintı oluyo peceteye geliyor..40 dk uzaniyorumda...araştırdığımda olurmuş giden gidermiş zaten...inşallah çıkar değerler ... transferiniz ne zamandi

Ah fitil de beni deli etti...ilk defa kullandım ki ben muayenede dahi kasiliyorum...transferinde anestezi ile yapicam..duramıyorum rahat ..fitili iteliyirum ama akintı oluyo peceteye geliyor..40 dk uzaniyorumda...araştırdığımda olurmuş giden gidermiş zaten...inşallah çıkar değerler ... transferiniz ne zamandi
cumartesi allah izin veririse. Sizin değer kaç çıkmıştı progestoron iğnelere başlamadan önce ?

3.81 PROGESTON amh 43...diğerlerinde normal seviyede ...az kalmış sizin hadi inşallah tutar rabbim nasip eder...

3.81 PROGESTON amh 43...diğerlerinde normal seviyede ...az kalmış sizin hadi inşallah tutar rabbim nasip eder...
amin hepimizin sağlıkla kolaylıkla nasip olsun inş. taze mi sizin transferiniz benim dondurulmuş değerler ona göre değişiyormuş çünkü

Son düzenleme:
Dondurulmuş iki tane 3.gun orta kalite canim..geçen seneden ...inşallah tutunur inşallah 🤲🏼🌸
progestoron değerinizin peki iğnelere başlamadan önce 3,81 olmasından emin misiniz? bana 1,5 üzeri olursa değer ilaçlara başlama demişti çünkü. tabi doktorunuz daha iyi bilir kişisel değişiyor tedavi .

Back
X