- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
İnşallahfaydası olut4. Gün embriyosu 2 tane canım. Hayırlısı inşallah. Kremden aldırdım uyguladım iğnenin morarttığı yerlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahfaydası olut4. Gün embriyosu 2 tane canım. Hayırlısı inşallah. Kremden aldırdım uyguladım iğnenin morarttığı yerlere
Benimde 3 yasinda bir kizim var bu gebeligim dondurulmis embriyom ile oldu maaelsef sevincim tedirginlige gecti kisa surede keseyi gordukten iki gun sonra bu durum basladi agri ve lekelenme 6 gundur halen devam ediyor napicm ne zmn gececek bilmiyorum
Amin arkadasim insallah.sagolasin.mumkun oldugunca yatiyorum ama wc ve yemek isi icin kalkiyorum tabi.bizim gibi tedavi ile olunca daha stresli oluyor bu tur seyler biz gercekten zor bir donemden gecip hamile oluyoruz Allah herkesin yardimcisi olsun.Bol su içip ayaklarını uzatıp yatıp dua etmekten başka çare Yok Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi inşş dondurulmuş embriyolar da düşük riski daha azmış.inşşş bişe olmayacak.
Amin arkadasim insallah.sagolasin.mumkun oldugunca yatiyorum ama wc ve yemek isi icin kalkiyorum tabi.bizim gibi tedavi ile olunca daha stresli oluyor bu tur seyler biz gercekten zor bir donemden gecip hamile oluyoruz Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bunu size doktor mu söledi dondurulmuşta düşük riskinin daha az olduğuunuBol su içip ayaklarını uzatıp yatıp dua etmekten başka çare Yok Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi inşş dondurulmuş embriyolar da düşük riski daha azmış.inşşş bişe olmayacak.
Bunu size doktor mu söledi dondurulmuşta düşük riskinin daha az olduğuunu
Canım kalcadaki sisliklerin nasıl geçti bende aynı durumdayımDün eve hemşire çağırdım canım. Dr um öyle dedi. Hemşirede bu iğne çok yavaş uygulanmalı dedi. Oysaki şimdiye kadar bana hızlı yaptılar. Çok sağol canım. Bugün transferin 3. Günü benim için tavsiyelerin varmı?
Şişlik ve morluklar için eczaneden arnica krem aldım canım. O çok iyi geldi ama ağrıyı azaltmıyor malesef.Canım kalcadaki sisliklerin nasıl geçti bende aynı durumdayım![]()
Benim ağrım çok yok cnm o krem bana göre ozmn alayım bari çok fazla sislik olmadanŞişlik ve morluklar için eczaneden arnica krem aldım canım. O çok iyi geldi ama ağrıyı azaltmıyor malesef.
Ben sabah ve akşam sürüyordum. Morluklar önce sararır sonra geçer.Benim ağrım çok yok cnm o krem bana göre ozmn alayım bari çok fazla sislik olmadan
Ben 5 gündür günde 1 ampul vurduruyorum canım bir iki tane yer beze gibi olmuş kalcalarim bacaklarim ağrıyor ama igne daha etkili diyo herkes bilmiyorum valla bende. Yarın transferim var sorcam bende doktoraProgestan iğne beni de mahvetti. Her gün iki ampul vuruluyorum. Oturamaz yaramaz hale geldim. Vurulan yerler sertleşti şişti beze gibi oldu ve morardı ne yapacağımı şaşırdım. Progestanin iğnesi yerine hapını kullansak olmaz mıydı acaba? Yarın doktoruma da danışacağım bunu zaten.
ısıtılması gerektiğini bana eczacım ve tüp bebek merkezindeki hemşireler söylemişti sağolsunlar ama yine de ağrıyoyapcak bişey yok
![]()