Progestan ilacı

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
27
Kızlar her hamile progestan ilacını kullanabilir mi. Benim 2 düşügüm vardı şimdi tekrar hamileyim doktora gitmek için biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum daha çok yeni. Progestanın bi zararı olur mu kullansam yada ilacın her hangı bi zararı var mı

Ben kullanmıştım lekelenme, kanama olmaması için ama doktorunuza sormamızda fayda var tabi önce. Beni önce de ultrasonla muayene edip kist vs. olmadığından emin olunca vermişti Progestanı. İnşallah sağlıkla devam eder

rahim içim vs temiz tüpler yumurtalıklar hepsine bakıldı benim ard arda 2 düşükten sonra hastaneye başlamıştım hiç birşey çıkmadı sonuçlar temiz 5 ay sonra şimdi tekrar gebe kaldım ilaçta evde duruyor öyle

İlacın her hangi bi zararı var mı biliyor musun

İlacın her hangi bi zararı var mı biliyor musun
Bilemiyorum ki benim adet günüm bile gelmemişti henüz, daha kese de görünmemişti tabi ama yine de ultrasonla muayene edip kist olmadığından emin olunca vermişti dediğim gibi. Belki kist olsa onu büyütme ihtimali olabilir miydi bilemiyorum.

Benim bir düşüğüm var önlem amaçlı vermişti..keseyi görür görmez vermişti..

Progestanı aslında vücud da üretiyor bebek için ama fayda var bi doktora sormakta

Benim bir düşüğüm var önlem amaçlı vermişti..keseyi görür görmez vermişti..
Benim gebeliğim daha başlangıç 4 haftalık şuan bende mi içsem bilemiyorum

Eklentiler

• 7C80E805-7B1B-4848-8ED2-D81807F0CFAE.webp
    10 KB · Görüntüleme: 53
Düşüklerin sebebi neydi hamile olunca progestron testi yapılıyo eğer düşükse ona göre veriliyor benim de iki düşük oldu biri kürtaj hatta ikisin de progestron seviyem 6ve 7 olduğu için bebek gelişmedi mutlaka doktora git Canım ona göre kullan

İlaç kullandığım sıra hamileymişim sağlıksız ilerledi ilkinde rahim iyice kalınlastırmıstı kanamayla gitmeme ragmen düşük olduğunu kan sonucu çıkana kadar anlamadılar. Peşine tekrar hamile kaldım muhtemelen oda rahim kendini toparlayamadiği için tutunamadı. Test vs hepsini yaptırdık bi sorun çıkmıyor genetik her hangi bi engel yok düşükler için canım

Tekrarlayan an düşükler sonrası gebelikte kan sulandırıcı diye bilinen ilaç başlanır. Zaman kaybetmeden doktora gidin.

Kanda pıhtılaşma vs yok bende tüm tahlillerim yapıldı Yani kanımda bi sıkıntı görünmüyor hatta doktora o zaman niye düşük yapıyorum ben dedim bi sebep yoksa neden böyle oluyo dedim tahliller temiz sonuçta deniceksiniz gibi bi cümle kurdu

Kese görünmeden kullanma doktor tavsiye ederse keseden sonra kullan ben kafama göre kullandım ama dış gebelikmiş düşmesini engellemiş amaliyatla aldılar sakın kulllanma canım

Kese görünmeden kullanma doktor tavsiye ederse keseden sonra kullan ben kafama göre kullandım ama dış gebelikmiş düşmesini engellemiş amaliyatla aldılar sakın kulllanma canım

Yaaaa gerçekten mi çok üzüldüm ya şuan. Haklısın hcg artısını takip ettirip keseyi Görene kadar kullanmayım bende. Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah

Doktorunuz onermeden bence kullanmayin. 2 dusugunuz varsa doktor kan sulandirici igne verebilir. Bence doktora gidin derim. Benimde 2 kaybim var. Pozitifi gordugum gunden itibaren kan sulandirici verdi. Progestan herkese verilmiyor.

Progesteron hormonumun takviyesi aslında bu ilaç. Benim de ağrım var diye verdi doktorum. Hiçbir zararı yok, ağrıdıkça al dedi.

Doktorunuz onermeden bence kullanmayin. 2 dusugunuz varsa doktor kan sulandirici igne verebilir. Bence doktora gidin derim. Benimde 2 kaybim var. Pozitifi gordugum gunden itibaren kan sulandirici verdi. Progestan herkese verilmiyor.
Kanda pıhtılaşma mı var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…