Son adet tarihim 31 mayıs adetin 4.günü menegon 75 ml ampul kullanmaya başladım ve yumurtalarımın adeti çok fazla olduğu için drum çatlatma iğnesi önermedi sadece progestan verdi günde 3 adet alıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri göğüs uclarımda acı başladı böyle birşey yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim ..
Son adet tarihim 31 mayıs adetin 4.günü menegon 75 ml ampul kullanmaya başladım ve yumurtalarımın adeti çok fazla olduğu için drum çatlatma iğnesi önermedi sadece progestan verdi günde 3 adet alıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri göğüs uclarımda acı başladı böyle birşey yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim ..
cnm bende 8 ay kadar kullandım progestanı ama böyle bşey olmadı sadece çok kötü baş dönmesi yptı bende bende günde 3 tane alıyodum. ama ben sadece progestan kullaniodum yumurta oluşturu falan kullanmiodum öncesinde adet günün geldimi yada geçtimi test falan yap adet belirtiside oluyo gögüs ağrısı hamilelik belirtiside oluyo
cevap için teşekkür ederimm evet test yaptım ve 2+2 senelik hasret bitti şükürler olsun ki hamileyiimmmmm darısı isteyen herkese nasip etsin inşaallahh