- 19 Ocak 2022
- 336
- 297
- 53
- 29
- Konu Sahibi 44Malatya44
Kişiden kişiye değişiyor. Bncede hep öyle toplandı ama herhangi bir ağrım olmamıştı.Dün nefes alamıyordum bugün iyiyim biraz 13 yumurta toplandığı için doktor ağrı normal dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kişiye değişiyor. Bncede hep öyle toplandı ama herhangi bir ağrım olmamıştı.Dün nefes alamıyordum bugün iyiyim biraz 13 yumurta toplandığı için doktor ağrı normal dedi
Canım benim hala ağrım var niye bilmiyorumKişiden kişiye değişiyor. Bncede hep öyle toplandı ama herhangi bir ağrım olmamıştı.
Çok şükür mutlu olun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bugün 10. Günüm ve değerim 175 çıktıve ben aşırı hissizim yine sevinemedim doğru düzgün niye böyle oldum. Allahım inşallah hepinize nasip etsin
güzel sonuçlarla güzel ilerlemeyi
![]()
Darısı başınıza olsun inşallah buradaki bütün bekleyenlerinÇok şükür mutlu olun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Kızlar bugün 10. Günüm ve değerim 175 çıktıve ben aşırı hissizim yine sevinemedim doğru düzgün niye böyle oldum. Allahım inşallah hepinize nasip etsin
güzel sonuçlarla güzel ilerlemeyi
![]()
Herhangi bir belirtim olmadı kendimde aramadım. Hatta 4.transferim olduğu için Allah'da biliyor umutsuzdum. Ne yalan söyleyeyim o kdr da çok dikkat etmedim ilk transferdekiler gibi ama olucağı varmış demkki bu sefer yüzümüz güldü. Daha çok başındayım. Salı günü tekrar kan verip artışa bakacağız. Çünkü 2 embriyo transfer edilmişti. Ama değer sanki tek gibi bakalım Allah hayırlısını nasip etsinHayırlı olsun :)) belirtiniz,ağrınız falan var mıydı?
Amin inşeallah eylülde benim transferim bu ay toplama yapıldıDarısı başınıza olsun inşallah buradaki bütün bekleyenlerinyolumuz uzun rabbim inşallah sonunu güzel eylesin
![]()
Psikolojik olarak kendinizi iyi hazırlayın çok stres yapmamaya çalışın tevekkül edin . Biliyorum ister istemez telaş stres yapıyoruz ama sizi ele geçirmesine izin vermeyin.Amin inşeallah eylülde benim transferim bu ay toplama yapıldı
Allah razı olsun canım elimden geldiğince yapmamaya çalışacağım kaçıncı gün embriyosu sizinkiPsikolojik olarak kendinizi iyi hazırlayın çok stres yapmamaya çalışın tevekkül edin . Biliyorum ister istemez telaş stres yapıyoruz ama sizi ele geçirmesine izin vermeyin.
Hayırlı olsun. Belirti olmadığı için böyle hissediyorsunHerhangi bir belirtim olmadı kendimde aramadım. Hatta 4.transferim olduğu için Allah'da biliyor umutsuzdum. Ne yalan söyleyeyim o kdr da çok dikkat etmedim ilk transferdekiler gibi ama olucağı varmış demkki bu sefer yüzümüz güldü. Daha çok başındayım. Salı günü tekrar kan verip artışa bakacağız. Çünkü 2 embriyo transfer edilmişti. Ama değer sanki tek gibi bakalım Allah hayırlısını nasip etsininşallah sizinde yüzünüz güler hyrlisi olur
![]()
5. Gün embriyosuydu çift konuldu. Biri iyi biri orta kaliteydi. Yarın tekrar kan verip artışa bakılacak. Rabbim bu yolda emek verip dua eden hickimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı hayrlı evlatlar versin inşallahAllah razı olsun canım elimden geldiğince yapmamaya çalışacağım kaçıncı gün embriyosu sizinki
İnşallah rabbim neyi nasip ederse öyle olsunHayırlı olsun. Belirti olmadığı için böyle hissediyorsunEvet tek gibi görünüyor. Ama ikinci artış da belli olur. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.
Amin inşeallah5. Gün embriyosuydu çift konuldu. Biri iyi biri orta kaliteydi. Yarın tekrar kan verip artışa bakılacak. Rabbim bu yolda emek verip dua eden hickimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı hayrlı evlatlar versin inşallah![]()
Merhaba hayırlı olsun 12. Gün sonucunuz çıktımı5. Gün embriyosuydu çift konuldu. Biri iyi biri orta kaliteydi. Yarın tekrar kan verip artışa bakılacak. Rabbim bu yolda emek verip dua eden hickimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı hayrlı evlatlar versin inşallah![]()
Evet 480 çıktı değerimMerhaba hayırlı olsun 12. Gün sonucunuz çıktımı