• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar lütfen bakabilirmi

Ben sadece progestan kullandim cnm benim aslinda bi sorunum yok ben dogum yaptim kizimi emzirirken adet olmadim kizim Vefat etti 6 ay önce ve Hala adet olmadim emzirmenin etkisi yüzünden Dr bana progestan Yazidi adetim düzelsin gebelik olursada düzelsin diye
Basin sagolsun canım benim Rabbım sabır versin inşallah. Yeni bir bebis yeni bir güzellik nasip etsin. Anladim düzene sokmak için verdi.

Cnm test negatif
Ben dogumdan sonra bi kac Kere yumurtlama testi yaptim ama hepsi negatifti Ben dogumdan sonra hic yumurtlama dim Dr bana yumurtlama ilaci vermesi gerekmiyormu

kaç ay gectı doğumdan hemen vermıyorlar hormonlar da testte sıkıntı yoksa gerek gormuyorlar canım.

Aaa progestan kullanirken regl gelmez diye biliyordum ben yerlesme kanamasi olabilir mi
artık valla beynım yandı ya ne nedır değildir off bugun kendımı umutsuz hissediyorum reglı mı değil mi anlamadım ama reglidir bence ped de artış yok ama peçeteye pembelık gelıyor.

artık valla beynım yandı ya ne nedır değildir off bugun kendımı umutsuz hissediyorum reglı mı değil mi anlamadım ama reglidir bence ped de artış yok ama peçeteye pembelık gelıyor.
Ben bu ay catlatma tedavisine başlarken bile umutsuz başladım nedense dpo 11 deyim hala umutsuzum her ay umutlanip olmayınca böyle oluyor galiba😔

Back
X