Progestan kullananlar yardim

İ
Ultrasonda birsey yoksa bide kan sonuclarini degerlendirir bakar canim birsey olmaz insallah Rabbim Hepimizin Bebeklerini Korusun Yardimcisi Olsun Bazilari lekenlenme yasiyor benim gibi bazilari senin gibi oluyor doktor kontrolünde olalimda insallah Rabbim Korusun.
Amin inşallah canım dua etmek rahatlatıyor sadece bakalım hayırlısı inşallah

canım bende ağızdan kullanıyorum günde 2 kez kanama alanım olduğu için vermişti bana geçirmesi için herhangi bir zararı olmuyor merak etme öyle olsa tehlikeli durumlarda neden versinler ilacı

bana da vermişti doktor rahim içinde kanaman var çok ciddi değil ama düşük tehliken var dedi ben ağızdan kullandım bitene kadar günde 2 defa hiç bir sorun yaşamadım daha sonra başka bir doktora gittim düşük tehliken falan yok dedi bu da ayrı bi şok yarattı tabi her doktora güvenmemk lazımmış..

bana da vermişti doktor rahim içinde kanaman var çok ciddi değil ama düşük tehliken var dedi ben ağızdan kullandım bitene kadar günde 2 defa hiç bir sorun yaşamadım daha sonra başka bir doktora gittim düşük tehliken falan yok dedi bu da ayrı bi şok yarattı tabi her doktora güvenmemk lazımmış..
Öyle canım artık güvenilmiyor herkes bişey diyo

bana eczacı günde 3 kez dedi fakat doktoruma sordum 3 fazla sadece gece yatarken yap dedi bende yeni bıraktım ağızdan alma fitil olarak kullan daha faydalı ve hiçbir zararı yok

Arkadaslar Merhaba Banada Verdi doktor progestan yarin basliycam ama cekiniyorum cünkü kan testi yapmadi sadece ultrasonla bakti ben lekelenme var sikayeti icin gittim yani kirmiziya dönük bi kanamam yok kahverengi olanlarda normal demisti yani bu ilac yazilmadan önce bi kan testi felan yapilmazmi herhangi bir düsük riski felan varmi yokmu diye??
Aradan uzun zaman geçmiş araştırıken gördüm yazınızı. Şuan aynı duurmda ben varım. Bugün başladım ilacı içmeye açık kahve lekelenmem vardı ondan verdi doktor.Siz sağlıacakla yaptınız mı doğumunuzu

Back
X