kızlar progestan hapı biteli 10 gün oldu ama ben hala adet olmadım.progestan kullanan ve adeti geçiktiren varmı
canım ben sade hamileyken kullandım onun için yorum yapamayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar progestan hapı biteli 10 gün oldu ama ben hala adet olmadım.progestan kullanan ve adeti geçiktiren varmı
canım belki eczane alttan değil de ağızdan alanı vermiştir
bazen değiştiriyor eczaneler ellerinde öbürü yoksa
içeriği aynı diye
bende hep ağızdan kullandım 3x200mg lık biraz yumurta şeklinde krem rengi aynısı
yani zararı olmayacağı kesin bence
yoksa ben 3 kutu bitirdim bana olurdu
peki hala kullanman gerekiyor muymuş
hatırlamıyorum yazmışmıydın
Evet kullanıyorum. Bende doktora sordum sorun olmazmış.
hadi gözün aydın iice rahatlamışsındır artık
maalasef rahatlayamadım. çünkü 6 nisanda 1100 çıkan bhcg değerim 15inde 1650 çıktı. doktor büyük ihtimalle düşük olduğunu söyledi. %10 şansı varmış.senağlama
kızlar yardım edin nolur.5 haftalık hamileyim.dün sabah uyandığımda pembe lekelenmem oldu.(bir gün öncesi çok ayakta kaldım çok yoruldum ona bağladım)geçer diye bekledim gün boyunca geçmedi.akşam eve gittiğimizde eşime söyledim dr a gidelim dedi.gittik dr a.muayne etti.kese görünüyo.ama benim pembe lekede yaklaşık 1 - 2 saattirde gelmiyodu.o yüzden dr a gitmek bile istemedim aslında.neyse dr düşük tehlikesi olabilir dedi.progestanla folikasit verdi.bugün bu saat oldu lekelenme hiç olmadı.kanama durunca risk atlatılmış oluyomu.
canim gecmis olsun oncelikle..bende 5.haftamda kanama yasadim ve progestan kullandim doktor tavsiyesiyle:umursamaz:
kanamalarim hala ara ara geliyo ve kesiliyoklava:
sen yinede cok fazla yorma kendini dinlen canim melegin yerlesmistir simdi biz onlemimizi alicaz sadece bayanssulusmile![]()
çok korkuttu beni.canm çıktı ağlamaktan.sen kaç haftalıksın şimdi.sanada geçmiş olsun.tutunsunlar sıkı sıkı annelerine.
kızlar yardım edin nolur.5 haftalık hamileyim.dün sabah uyandığımda pembe lekelenmem oldu.(bir gün öncesi çok ayakta kaldım çok yoruldum ona bağladım)geçer diye bekledim gün boyunca geçmedi.akşam eve gittiğimizde eşime söyledim dr a gidelim dedi.gittik dr a.muayne etti.kese görünüyo.ama benim pembe lekede yaklaşık 1 - 2 saattirde gelmiyodu.o yüzden dr a gitmek bile istemedim aslında.neyse dr düşük tehlikesi olabilir dedi.progestanla folikasit verdi.bugün bu saat oldu lekelenme hiç olmadı.kanama durunca risk atlatılmış oluyomu.
arkadaşlar bu ilaç beni çok etkilio konuşamıyorum kolumu kaldıramıom ve resmen sızıyorumsizce ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum hayırlı geceler
arkadaşlar mrb...bende bu hapı sabah-öğle-akşam alıyorum..bendede akşamları daha çok baş dönmesi oluyo.acaba bana neden daha fazla kullandırıyo doktorlar doz olarak bilginiz varmı bu hap hakkında...ne işe yarıyooo:sm_confused::sm_confused:
canım bende günde 3defa kullanmıştım kişiden kişiye göre dozlar değişiyor