Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Az önce doktordan geldim , rahimde iki tane cisim göründü. Biri bebek diğeri ise kanama olabileceğini söyledi doktor. Bende Belki ikizdir dedim gülerek. O suratsiz bayan doktor bana 'çiftbaşlıda olabilir'dedi. Çok moralim bozuldu hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum. Bir doktor hastasına moral vermesi gerekmezmi? 15 gün sonra yine gel dedi ama bi daha o kadına gitmeyeceğim. Bana Progestan ve Folic plus verdi kullanmam için . Çok ağlıyorum arkadaşlar biri bana bişey söylesin :'(
bende bu arada progestan kullanıyorum dr günde 3 kere 2şer tane verdi ama kendi dr gitmemiştim kendi drumu aradım 1 rer tane iç dedi ama benim tansiyonumu düşürüyo çok kötü oluyorum sizede yan etkisi varmı
Az önce doktordan geldim , rahimde iki tane cisim göründü. Biri bebek diğeri ise kanama olabileceğini söyledi doktor. Bende Belki ikizdir dedim gülerek. O suratsiz bayan doktor bana 'çiftbaşlıda olabilir'dedi. Çok moralim bozuldu hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum. Bir doktor hastasına moral vermesi gerekmezmi? 15 gün sonra yine gel dedi ama bi daha o kadına gitmeyeceğim. Bana Progestan ve Folic plus verdi kullanmam için . Çok ağlıyorum arkadaşlar biri bana bişey söylesin :'(
bende kullanıyorum 2 ay kullanmam gerekiyomuş 2 ay önce bi düşük yaptım doktorum progestan verdi tabi onun yanında bir kaç ilaç daha bebeğimin kan pıhtılaşması olması nedeni ile düştüğünü söyledi çok üzüldüm ama her şey allahtan şimidi 2 ay kullanıp tekrar gebelik bekleyecem hayırlısı inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?