Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım progestanın hiç faydası olmazmı drun nasıl söylemiş böyle bişeyi anlayamadım ben tüp bebek yaptırdım şuan 8.5 haftalık hamileyim transferden itibaren kapsülünü kullanmaya başladım doktorlar düşük tehlikesine karşı kullanıyorlar bu ilacı günde 6 tane kullanıyorum lekelenmem hatta kanamalarım oldu ama kapsülü kullandıktan sonra kesiyo rabbim inşallah bidaha düşük tehlikesi yaşatmasın sanada ama doktorunla konuş bunu değilse bile en azından başka ilaç verebilir başka doktorada danışabilirsin
kizlar ben gelismeyen gelebelikten 31 marta kurtaj oldum. 4 mayısta hormon testleri yapıldı
progesreron hormonum dusuk cıktı , ama ben dusuk yapmadık bebegmin kalbi atmadıgı icşn kurtaj oldum.
dr progesteron verdi 15 . gun basla dedi bugun basladım. biraz basımı dondurdu.
sizce progesteron hamile kalmaya yardımcı bir ilac mıdır
mrb bn kader. foruma yenı katıldım.ilk defa böle bi yere yazıyorum. üniversite öğrencisiyim.20 yaşımdayım. veeeeeeeee ablam sonunda hamıle=) derkennnnn bebeğin düşük tehlikesi oldgunu öğrendık . ailem istanbulda ve ben ıspartadayım okul dolayısıyla cok endişelenıyorum ablam için ve bebek için doktor mumkun ldugu kadar ayaga kalkma sadece wc için kalksın dedin. bu bahsettıgınz progestan denen ilaçtan kullanıyormuş. ilk bebegi olacak ablamın. allahın izinyle teyze olmak istıorum.ama bu ilacı nasıl ne yolla kullandıgını bılmıorum cok halsızmış kanaması oluyormus cok korkuyorum ..biri birşey desin bna:S cvp bekliorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok tşk ederim allah razı olsun.. ama cok üzlüyoruz ailecek herkes ablama bir şey olacak diye üzülüp korkuyor bebegı aldır senın saglıgını etkilemsın diecem ama çok üzülür biliyorum sonucta ilk bebegi olacak yanlış yada ters anlayabılır malum cok alıngan hassas oluyorlar bu dönemlerde.bu arada konuştum ilacı agızdan suyla içiyormuş o diger yolla kullanmıyormus doktoru öle birşeyden bahsetmemiş.kımseye brşeyde diemıyorum sonucta üniversite ortamı kımse kmseyı bılmez dınlemez tek ortagım burası oldu.bilgilerinizi ve dualrınzı esırgemeyın .....cok tşk ettım
Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?
bende kullandım bu ilacı 6 haftalık hamileydim ve daha 2 gün önce kahverengi bir akıntım oldu doktorum düşük tehlikesi olabilir dedi dinlenmemi ve ilaçlarımı içmemi söyledi hemen ilaçlarımı aldım içtim uzandım 1 saat sonra kanamam oldu acile kaldırıldım ve 1 gece hastanede yatırıldıktan sonra ertesi gün bebegimi kürtaj yoluyla aldılaracaba ilacın bir yan etkisi olabilirmi ?