Progestan kullananlar

bende düşük yaptımığın ertesi ayında tekrar hamile kaldım arada bendede kasılmalar oluyor bu arada bi gün arayla gözüküyo doğumlar ama bizimkiler erken davranmazsa tabi:1::emir_bebek:
benım kasılmalar artınca doktora gıttım ıkız bebek beklıyoruz kasılmalar dusuk rıskınden dolayı dedıler 3 gun hastanede yattım bugun cıktım.bence ıhmal etme sende doktora gıt sıkayetın neyse solekı ona gore tedbır alınır.ama benım kasılmalarım cok agırdı ve lekelenme oldu...kasılmalar cogalmıstı.

benım kasılmalar artınca doktora gıttım ıkız bebek beklıyoruz kasılmalar dusuk rıskınden dolayı dedıler 3 gun hastanede yattım bugun cıktım.bence ıhmal etme sende doktora gıt sıkayetın neyse solekı ona gore tedbır alınır.ama benım kasılmalarım cok agırdı ve lekelenme oldu...kasılmalar cogalmıstı.

canım yok çok değildi allahtan doktoruma sordum rahmin genişlemesindendir dedi şuanlık bi düşük tehlikesi gözükmüyo tabi allah bilir yinede

bende 14 haftalıkken kanama gecırdım acile gıttım bana da progestan verdı ama kanamam gectı hala devam edecek mıyım kullanmaya onu bılmıyorum rabbım çocuklarımızı bıze bagışlasın çok zor bır durum her an o korkuyla yaşamak ınsanın moralini bozuyor.

bende 14 haftalıkken kanama gecırdım acile gıttım bana da progestan verdı ama kanamam gectı hala devam edecek mıyım kullanmaya onu bılmıyorum rabbım çocuklarımızı bıze bagışlasın çok zor bır durum her an o korkuyla yaşamak ınsanın moralini bozuyor.

Ben de bir haftadır kullanıyorum. 5 gündür de lekelenme dahi olmuyor, kullanmaya devam edecek miyiz acaba?

Ben de bir haftadır kullanıyorum. 5 gündür de lekelenme dahi olmuyor, kullanmaya devam edecek miyiz acaba?

tabi canım kullanmaya devam et benim 6. haftada hafif bir lekelenme olmuştu. bir kaç hafta sonra doktorum hapı azalttı fakat 12. haftada epey bi kanama oldu. yine mg arttırdık (bu arada doktorumu değiştirdim) şimdiki doktor kademeli azaltıyor ve 6. aya kadar bırakmamam gerektiğini söyledi. yani doktoruna danışmadan bırakma daha kötü olur... :(

kızlar,bende de adet düzensizliği var,doktorum hiçbie test yapmadan verdi bu8 hapı bana,ama daha kullanmaya başlamadım,çünkü doğum kontrol hapına (ismi yasmin)başladım.çocuk mu istiyorsun düzenlin adet mi dedi bende her ikisinide ama önce düzenli adet dedim.bu arada 6 yaşında bir oğlum var ikincisini düşünüyoruz ama,bu adet düzensiliğinden dolayı çok zor doktorum

doktor banada bu ılacı hamılelıgınım 5. haftasında vermıstı koyu renkte akıntım vardı 2 hafta kullan dedı bakalım 2 hafta oldu bende bıraktım ınsallah bır daha boyle bır sorun ıle karsılasmam :((

kızlar benim kanda bakılan progesteron 14.3 çıktı 3. haftadayım dr. bişi sölemedi sizce normalmi

selam...bende bugün kullanmaya başladım ama ne dinlenmeye ne uzanmaya vaktim yok..işyerindeyim... umarım kanamam kesenin yerleşmeye çalışması ile ilgilidir.. yoksa düşükse gerçekten üzüleceğim.. çok stresli ama düşersede ne yapalım demek ki sağlıklı değilmiş diyip avunmam gerekecek

Bence doktorunuz bırak diyene kadar kullanmaya devam edin bende kullanıyorum ancak benım kanamam hiç olmadı çok şükür dr.um tedbır olsun dıye 3 ay bıtene kadar kullan dedı

Kızlar ilk defa bu ay progestan ve glukofen kullandım 14 aydr deniyoruz bi srun yok dr bu ilaçları verdi 2 gün oldu biteli, adete 2 gn var umutlanmalımıym acabaa??

Canlar, ben de 3 gündür kullanıyorum bu hapı. Progesteron hormonum düşük olduğu için verdi doktor bu hapı. Hormonu normal olanlarda bir işlevi yok bildiğim kadarıyla. Aslında gebelikte hiç bir ilaç kullanmak istemiyorum ama doktor doktor gezdikten sonra kullanma kararı aldım. 5 haftalık gebeyim, progesteronum 14

Arkadaşlar benim iyice kafam karıştı benim kullandığım progestan yuvarlak top şeklinde onları vajinadan atıyorum doktorum ağızdan alınınca mide asitlerinin ilacın etkisini azalttığını söylemişti .5 gün öncede proluton depot iğne yapılmıştı zaten sizin vajinadan attıklarınız hap şeklinde olanlar değilmi?Yoksa crinone jelmi ?Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar

cnm bende kullanıyorum vajinadan.vücut ihtiyacı olanı alıp kalanını atıyormuş öyle okumuştum.

6 haftalık hamileyim. Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Yalnız kesenin 2-3 cm uzağında kan pıhtısı varmış. Belki kist belki de geçmişten kalan kan parçası onu bilmiyoruz. Hiç kanamam falan olmadı ama bana doktor progestan verdi. Bu kan pıhtısı ne olaki bilen yaşayan var mıdır?

merhaba arkadaşlar adetım 10 gün gecıktı test yaptım negatıf çıktı hastaneye gıttım ultrasyonda: sağ over içerisinde ovule follikül mevcut paraovarian 42X 16 mm sıvı kolleksiyonu yazıyo doktor adet soktürücü verdı ıkı gun gectı hala adet olmadım böyle bişey yaşayan var mı... kurtaj sonrası bıle boyle bı sorun olmamıştı

merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim. ilk doktor ziyaretim geçen haftaydı. hiç bir sorun görünmüyordu. bu haftada 2 gün önce kanamam geldi.biraz yoğundu. hemen doktora gittim düşük riskim olduğunu söyledi,içeride gördüğünü ama kalp atışı henüz başlamadığı için kesin birşey söyleyemeyeceğini belirtti.bir iğne verdi ve progestan hapını verdi günde 3 kere birer tane. ve istirahat verdi. devamlı yatıyorum ama arada bir bir iki damla şeklinde kan hala geliyor yani pedimi lekeliyor küçükte olsa. iyileştiğinimi gösterir sizce. normalmidir bu durum ne dersiniz tecrübeli hamişler deneyimlerinize ihtiyacım var.. :S

arkadaşlar selam Allah hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin...ben alıntı yapıp size cevap yazamıycam çünkü hiç anlamıyorum bu işlerden...sorum var ne olur yardım edin
haziran ayında bebek düşünüyorum diye gittim alttan muayene etti.progestan verdi.ben de kulanmadım acıkcası...önemsemedim.

kullanmam gerekir mi bir kutu verdi bıtınce alacak mıyım...10 gün kullanıcam di mi...

Back
X