Progestan kullananlar

mrb kızlar 6 aylık evliyim gebelik düşünüyorum geçen ay reglim 15 gün geçikti bu ayda 1 hafta oldu hala gelmedi doktora gittim progestan verdi kan testindede negatif çıktı düşük için yazmışsınız burada ben ne amaçla kullanıyorum dr.a soramadım:$

mrb kızlar 6 aylık evliyim gebelik düşünüyorum geçen ay reglim 15 gün geçikti bu ayda 1 hafta oldu hala gelmedi doktora gittim progestan verdi kan testindede negatif çıktı düşük için yazmışsınız burada ben ne amaçla kullanıyorum dr.a soramadım:$

dr bana adetimin düzene girmesi ve hamile kalırsam düşük riskini azaltması için verdi. sana da sanırım aynı sebeple vermiş.

merhaba arkadaşlar.drumda bana progestan verdi.vajinadan kullan dedi.böle kullanan varmı aranızda.bide bana sabah 2 akşam 2 dedi galiba unuttum .siz nasıl kullanıyosunuz?:26::26::26:

evet canım vajinadan alınanı da duydum ama benimde doktorum ağızdan alınanlardan verdi bende de adet düzensizliği vardı o kadar çok değil ama 4 5 gün atıyordu önce yada sonra oluyordu yanii
bugün bıraktım ilacı bakalım 2 gün içinde hasta olmazsam test yapıcam

evet canım vajinadan alınanı da duydum ama benimde doktorum ağızdan alınanlardan verdi bende de adet düzensizliği vardı o kadar çok değil ama 4 5 gün atıyordu önce yada sonra oluyordu yanii
bugün bıraktım ilacı bakalım 2 gün içinde hasta olmazsam test yapıcam

Meraba, bende progestanin iğnesini kullandım düşük yapmamak 6 ay boyunca ama malesef kötü sonuçlandı.insallah sende guzel sonuc verir herseyin hayırlısı olsun.

canım bende adet düzensizliği ve hamile kalmayı çok istediğim için kullanıyorum rahim duvarıma bakmıştı gayet kalın ve güzel dedi geçmiş olsun üzüldüm senin adına inşallah birdaha yaşamazsın böyle bir olayı
bende dün akşam sondu içtim bıraktım sanırım adet olcam göğüslerim fena şişti bel ağrım var ohh bidahaki ilaca kadar mide bulantısı yaşamıcam :(
keşke hamile olsaydım

canım bende adet düzensizliği ve hamile kalmayı çok istediğim için kullanıyorum rahim duvarıma bakmıştı gayet kalın ve güzel dedi geçmiş olsun üzüldüm senin adına inşallah birdaha yaşamazsın böyle bir olayı
bende dün akşam sondu içtim bıraktım sanırım adet olcam göğüslerim fena şişti bel ağrım var ohh bidahaki ilaca kadar mide bulantısı yaşamıcam :(
keşke hamile olsaydım

Adet olucakmissin gibi odaklandirma kendini,kafanada takma insallah olucak herseyin hayırlısı olsun senin için belkide adet olmazsın hamile kalırsın bellimi olur

keşke hamile olsaydım

canım inşallah hamilesindir.benimde bugün bitiyor progestan inşallah hamileyimdir bende...
yaz buraya merak ediyorum sonucunu...

ben de adet düzensizliği için kullanıyorum ilaç biteli 6 gün oldu hala aet olmadım hamile miyim acaba? ya daha 14 aylık bebeğim var... bi yanım olsun diyor bi yanım korkuyor... kaç gün sonra adet olunuyor? geçen ay bitti ertesi gün adet olmuştum...

valla bugün bekliyorum artık hasta olmayı dün doktorumla konuştum çarşamba bi kan testi var idrardan net sonuçlar çıkmayabiliyor haftasonuna bırakmadan kan testi ver dedi inşallah adet olmam da giderim yarın kan vermeye insan umutlanıyor ya ister istemez sonuç negatif çıkınca da kötü oluyor

inşallah canım hamilesindir bende hamileyimdir.
benim son adet 1 şubat dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif cıktı.

ayy bende dayanamadım yaptım valla ama negatif çıktı siliklik falan da yoktu bariz net negatifti moralim bozuldu biraz tüm adet belirtilerim var ama olmuyorum Allahım hayırlısıyla bi hamile kalsak inşallah karnımızda bebişlerimiz olsa :43:

inşallah canım.bu benim ikinci gebeliğim olacak Allah nasip ederse. ilki kalp atışları durdu aldılar.eylülde.
inşallah Allahım bu sefer olur belimde ağrımaya başladı ara ara ya.

Kızlar ben de hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğim gün ve 3 gün sonra pembe lekelenmem oldu toz pembe akıntım oldu. doktorum progestan verdi günde 3 kez alıyorum bebeğe ve gelişime zarar verirmi diye çok korkuyorum ama :14:

Kızlar ben de hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğim gün ve 3 gün sonra pembe lekelenmem oldu toz pembe akıntım oldu. doktorum progestan verdi günde 3 kez alıyorum bebeğe ve gelişime zarar verirmi diye çok korkuyorum ama :14:

kızlar progestonu kestim bebeğimin de kalp atışlarını duydum darısı herkese inşallah..

kızlar adetim 17 gün gecikti kan testi yaptırdım 12 kere negatif, en sonunda doktor progestan verdi 5-6 gün 3 kere iç bir kaç güne adetin başlar dedi...
aynı durumda olup da kullanan var mı? peki sonuç?

walla bende progestan kullanıyom adetim düzene girsin diye ama tık yok hala 1 martta hasta olmam gerekirdi.
idrar testi yapıyorum negatif :(
Allahım ya hamile olayım ya biran önde adet olayım artık.

ya kızlar uzun süredir adet olamıyordum gebelik de yok(2 kere kan testi evde de testler yaptım)progestan kullandım hafta da şmdi az bi adet olmuşum gibi bi leke geldi, ağrım da var... daha önce bu ilacı kullanan oldu mu ve ne kadar süre içinde adeti başladı?

pko için kullanan varmı bu ilacı ? hormon dengelemek için yani ?

Back
X