merhaba arkadaşlar benim 15 aylık bir kızım var tüp bebek,2,5 ay önce tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer kendiliğinden.şimdi 3 aylık hamileyim kızımın doğum gününde hamikeymişim zaten 😀allahım isteyen herkese nasil etsin inş.tabi hamile olduğumu bilmeden ilaçlar kullandım hatta 3.doz tetanoz aşımı ike oldum doktoruma danıştım ilaçları araştırdı ve dediki kullandığın ilaçlar ağır ilaçlar değil eğer zaten birşey olmuş olsaydı bebek durmazdı dedi.şimdi ise gene bir sorunum var progestan kullanıyorum 200mg günde 2 tane doktorum bana çok fazla baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığı için akşam yatarken ikisini beraber alabileeğimi söyledi ve ben 1 hafta kadar bu şekilde kullandım ama geçen başka bir doktora gitmek zorunda kaldım ve beni azarladı ikisi birlikte alınırmı diye diyeri kaç senelik doktorum ama tabi ben çok üzüldüm siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar çok teşekkürler
28 haftalik hamileyim. 3 ay 200mg 2 adet ayni anda kullandim(gunde 3 kez). Yan etkileri cok rahatsiz ettigi icin vaginal kullandim. Vaginada sislik ve sizi yapti. Ayaga kalkinca agri basinc hissi oluyordu. 10 gundur tek 200mg kullaniyorum. Sikayetlerim neredeyse kayboldu.
Agizdan alinca yan etkileri cok hissediliyor. Benim doktorum vaginal yada agizdan farketmez diyor. Arastirinca gordum cogu kiside boyle kullaniyormus.
Doktorunun fazla tepki verdigini dusunuyorum. Gun icine esit yayilmasi gerektigi icinse tepkisi sabahkini vaginal kullanip yan etkilerden kurtulabilirsin.