Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben demiştim ya bnm doktorum hiçbişey tavsiye etmiyo ahlil fln da yaptırmıyo bu progestanı doktorlarınızın size önerdiği gibi kullansam bişi olur mu sizce?
Arkadaslar 4lu test yaptiran var mi aranizdaa nasil oluyorr ben cumartesi yaptircam ama korkuyorumm![]()
Kalp atışlarını duydunuz mu kaç haftaliksin cnm. Kullan hiçbir zararı yok bende doktor vermeden önce içmeye başladım ama doktor dozunu arttırdı sadece
bilmiyorum down sendromu falan o tur hastaliklara bakilacakmis kalitsal yani bende korktum doktorum 12. Haftanda gel dedi iste cumartesi gidicem4 lu testte ne yapıyorlar ben hiç duymadım
Ya ben demiştim ya bnm doktorum hiçbişey tavsiye etmiyo ahlil fln da yaptırmıyo bu progestanı doktorlarınızın size önerdiği gibi kullansam bişi olur mu sizce?
Merhaba foruma ara ara bakardım ancak biraz önce üye oldum 8 haftalık hamileyim bende geçen haftaki kontrolde ultrasonda kanama gördü doktor bugün tekrar gittik ve kanama alanı baya artmış bende progeston kullanıyorum ve tekrar rapor aldım çok tedirginim
İnternetten olsun çevremden duyduklarım olsun şöyle diyorlar kanama olsa dahi sağlıklı bebek dünyaya getirilebiliyomuş illa her kanama düşükle sonuçlancak diye birşey yokmuş ancak çok dikkat etmek gerekiyomuş her 3 kadından birinde bu oluyomuş moralini bozmamalısın ben de korkuyodum hala da insanın aklında hemen geçmiyo ama bebişi bir de moral bozukluğu ve stresle zorlamayalım demi
Hamile kalmak icin progestan a baslayan arkafaslar adetin kacinci gunu basladiniz icmeye ve kac tane ictiniz.faydasini gorenler tecrübelerini paylasirlarsa cok sevinirim