Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tipki sizin durumunuzdayim. Ama daha once hic hamile kalmadim ve dusugum olmadi.Sag yumurtaligimda 3 cm'lik kistim var.Benim bugun 7.gunumdu. bu ilaci kullaniyorum diye olacak ki adet gormedim henuz. Doktorum kutuyu bitirince bekle adetini dedi.önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı.ona faydası olmadı. bu sefer kist için içiyorum hemde hamile kalmana yardım eder dedi doktorum..iki gündür içiyorum. etkisi olur mu bilmem ki...kullanan çok arkadaş var aslında . yardımcı olsalar çok iyi olur
Mrb arkadaslar ben yeni katıldım banada doktorum ikinci muayene de progestan ve bebe aspirini verdi benim ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum doktor iki aydan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ve suan 6 haftalik hamileyim ama bu progestani niye verdi bana bilemiyorum ve cok midemi bulandiyor sürekli uyku halindeyim acaba bi zarari olurmu diyede düşünüyorum
ZEHRACIĞIM öncelikle ilk bebeğin için geçmiş olsun canım ama ne güzel beklemeden tekrar gebesin hayırlı olsun ben de geçen hafta öğrendim bu sırada doktor bir kaç hormon testi istemişti tabi üç gün sonra öğrenebildim sonuçları o da telefondan..ve işin kötü yanı hangi hormon eksikliği olduğunu söylemedi.reçete kodunu söyledi bu sabah aldık ilacı progestan 200mg prospektüsünde düşük tehlikesi olanlar kısmı bize uyuyor galiba..bu sabah ilk ilacımı aldım iş yerinde mide bulantısı ve göz kararması yaşadım.öğlen de içtim şimdilik birşey olmadı bakalım.doktor bu etkilerin olmasını istemiyorsan vajinal yoldan alırsın demişti.ama onu da yapamam normal kullaıma devam ederim galiba..bir de ben tsh ım dengelensin diye bir hormon ilacı ve ayrıca folik asit alıyorum. b kadar ilaç zarar verecek diye korkmuyor değilim.hakkımızda hayırlısı..Rabbim güzel bir hamilelik süreciyle beraberinde kolay bir doğum ve sonrasında hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sagol canım hakkımızda hayırlısı sen kaç haftalısın canım..
duydum inş canım kalp atışlarını ben bugun gittim karından yine görünmedi ama bebegimin kalp atışlarını duydum 3.8 mm olmuş haftası ile uyumlu dedi doktor ama dinlen dedi rabbim hayırlısını verdin bakalım 3 hafta sonra yine gel dedi. inş o zamana kadar bi sorun olmaz .6. haftadayım canım haftaya kalp atışları için çağırmıştı doktor
duydum inş canım kalp atışlarını ben bugun gittim karından yine görünmedi ama bebegimin kalp atışlarını duydum 3.8 mm olmuş haftası ile uyumlu dedi doktor ama dinlen dedi rabbim hayırlısını verdin bakalım 3 hafta sonra yine gel dedi. inş o zamana kadar bi sorun olmaz .
ayy ne mutlusundur şimdi sen RABBİM anneeeee dediğini de duyursun hayırlısıyla...bakalım artık haftaya bi de ben duyarsam biraz olsun rahatlarım inşallah...ben bişey danışayım sana bu progestandan sonra bende yeşilimtrak akıntı( önceden geliyordu ama bi haftadır kesilmişti) başladı tekrar sende de var mı böyle birşey?