Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Karnımda bazen ağrı oluşuyor dedim. Ama kanama, lekelenme vs yok çok şükür. Dün kullandım ama kendimi kötü hissettim uzandım hemen uyuyakalmışım, kullanmasam mı diyorum şimdide kararsız kaldım..
kızlarrrr az önce aşılaamaa oldummm...
insallah hayırlı sonuclar alırımmmm...
Progestan verdi doktorda bana :)
haftaya persembe gene gel dedi ...
kimse ses vermedi bana bu progestna nedir canım banada verdiler ama böbrek hastasıyım bana kadın doğumcuların bütün ilaçları çok ağır geliyo hastalığımdanmı anlamadım. bide bişey daha sormak istiyorum doğum kontrol haplarının arasında en masum yani yan etkisi az olan bi ilaç hangisi biliyomusunuz yardımcı olurmusunuz banada :26:
gebelik kolaylastırıcı diye satılıyor progestna![]()
bende koca bile yok ben gebe kalamamkiee benim ne işime yaracaktı acaba bu ayyy çok gülesim geldi
primoulut ve diane hakkında bilgin varm canım
Allah Allah ben bebek istiyorum asılama yapıldı
fitili de bebek daha kolay olussun diye verdi
peki sana neden verdi doktor?nen var cnm? :26::26:
valla şoktayım şuan en son neden gittiğimde hatırlamıyorum valla adetim uzun sürüyo diyemiydi kist içinmi tüylenme içinmi hatırlamıyorum boyna biyerlerim arıza verdiği içintövbeeee bismillah alkollümüydü acep adam
![]()
hahahahah güldürdün beni cnm yaaa![]()
gül tabi ne demek te ben hala durumu anlayamadım doktor benden ne bekliyoki:26:diane ve primolotu biliyomusun canım:26:
senin için arastırıyorum cnm döncem sana![]()
benim için araştırma yapıyosunşımarırım
sağol canım valla hiçbirinin ne olduğunu anlamış değilim prospektüsünü okuyorum ama anlamıyorum kadın doğum konularında bilgisizim
Progestan kadinlarda zaten var olan bi hormon genelde gebeligin 3 ayına kadar zirve yapior muhtemelen senn horman düşük gördü doktorun o sebepten vermis olabilirkimse ses vermedi bana bu progestna nedir canım banada verdiler ama böbrek hastasıyım bana kadın doğumcuların bütün ilaçları çok ağır geliyo hastalığımdanmı anlamadım. bide bişey daha sormak istiyorum doğum kontrol haplarının arasında en masum yani yan etkisi az olan bi ilaç hangisi biliyomusunuz yardımcı olurmusunuz banada :26:
Progestan kadinlarda zaten var olan bi hormon genelde gebeligin 3 ayına kadar zirve yapior muhtemelen senn horman düşük gördü doktorun o sebepten vermis olabilir