Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım olabilir. Progesteron yardımcı ama eğer bebek düşecekse kanama bile olmadan da kalbi durabiliyor. Allah kimseye vermesin böyle birşey.merhaba kızlar birşey sormak istiyorum progestan kullanırken düşük yapan varmı
anladım cnm ama ben kullanıyorum basta Bi kanama olmuştu değer Bi indi Bi çıktı şimdide regl günüm geçti düşecek olsa kullanırkende kanama olur demi onu merak etmiştim tekrar kan vercem değere göre hareket etcez ama meraktanCanım olabilir. Progesteron yardımcı ama eğer bebek düşecekse kanama bile olmadan da kalbi durabiliyor. Allah kimseye vermesin böyle birşey.
Canım ilk haftalardasın sanırım. İnşallah bebeğin seninledir. Hiç olumsuz düşünme umarım değerlerin yüksek çıkaranladım cnm ama ben kullanıyorum basta Bi kanama olmuştu değer Bi indi Bi çıktı şimdide regl günüm geçti düşecek olsa kullanırkende kanama olur demi onu merak etmiştim tekrar kan vercem değere göre hareket etcez ama meraktanişte soruyorum
Canım ilk haftalardasın sanırım. İnşallah bebeğin seninledir. Hiç olumsuz düşünme umarım değerlerin yüksek çıkar
Canim ya sende yeni gebesin sana sorayim dr benden progesteron hormonu istedi 12.5 geldi bu dusuk dusuk yapabilirsin dedi cok korktum halbuki hcg artislarim falan cok duzenli sanada istediler mi bu tahlili hic yoksa sadece hcg artisina mi baktilar ne olur cevap ver cok kotuyumCanım ilk haftalardasın sanırım. İnşallah bebeğin seninledir. Hiç olumsuz düşünme umarım değerlerin yüksek çıkar
Canım progesteron bakmadılar bana. Kanamam olunca direk başladılar. Ama onun çaresi var sanada iğnee yada hapını verirler merak etme. Hcg progesterondan biraz daha farklı ama progesteron düşüklüğünün tedaviside basit. Hiç merak etme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)Canim ya sende yeni gebesin sana sorayim dr benden progesteron hormonu istedi 12.5 geldi bu dusuk dusuk yapabilirsin dedi cok korktum halbuki hcg artislarim falan cok duzenli sanada istediler mi bu tahlili hic yoksa sadece hcg artisina mi baktilar ne olur cevap ver cok kotuyum![]()
Canim insallah sende bende butun bebek bekleyenlerde saglikla alirlar kucaklarina ama progestoron dusuklugunde soyle bisey okudum nette cok canim sikildi yaziyordu ki "gebelik progesteron dusuk diye bitmez gebelik saglimsiz oldugu icin progesteron duser bu nedenle progesteron vermenin cok yarari olmaz" bu yazi cok uzdu beni. Banada progesteron basladilar ama cok umitsizimCanım progesteron bakmadılar bana. Kanamam olunca direk başladılar. Ama onun çaresi var sanada iğnee yada hapını verirler merak etme. Hcg progesterondan biraz daha farklı ama progesteron düşüklüğünün tedaviside basit. Hiç merak etme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)
MerhabaCanım progesteron bakmadılar bana. Kanamam olunca direk başladılar. Ama onun çaresi var sanada iğnee yada hapını verirler merak etme. Hcg progesterondan biraz daha farklı ama progesteron düşüklüğünün tedaviside basit. Hiç merak etme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)
Merhaba sizin kanamam kaçıncı haftada oldu nasıl tedavi edildi. Ben perşembe günü ultrason da keseler İ gördüm cuma günü adetin ilk günü gibi kanamam oldu hastaneye gittik proluton iğne yapıldı ultrason da baktı keseler duruyordu düşük tehlike var dedi. Eve geldim sürekli yattım o gün ara ara kanama oldu cumartesi başka hastaneye gittim keseler duruyor du hala doktor yatırdı 3 gün yattım hergün proluton iğne yapıldı ağızdan progestan hap 8saatte aldım. Crinone jel dr kullandım 2 gündür kanama durdu çok şükür ebe çıktık ama doktor bugün ultrason da bakmadı be ben çok tedirgin cuma günü doktora gideceğim içim içimi yiyor bişey oldumu diye. Sizde durum nasıldı şimdi çok şükür ilerlemiisinizCanım progesteron bakmadılar bana. Kanamam olunca direk başladılar. Ama onun çaresi var sanada iğnee yada hapını verirler merak etme. Hcg progesterondan biraz daha farklı ama progesteron düşüklüğünün tedaviside basit. Hiç merak etme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)
Geçmiş olsun. Zaten herkesin kanaması genelde ilk haftalarda oluyo o zaman kimsenin ilaç kullanmaması lazım. Zaten düşecek bebek ilaç kullansanda düşüyor Allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versin herkesin evladını bağışlasın inşallah. Ben kullandım ilacı doktorumda bu tip bişi söylemedeb direk ilaca başlattı zatenhcg değerim cuma 6300 idi.2gün sonra 7140 olmuş.henüz 5.hafta yeni doldu.progestan verdi dr.
ama ilk haftalarda problemli gebelikler sonlanır deniyor. progestan olacak olan düşüğü geciktiriyormuş. ne yapmalıyım kulllansam mı kullanmasam mı arada kaldım![]()
Geçmiş olsun. Zaten herkesin kanaması genelde ilk haftalarda oluyo o zaman kimsenin ilaç kullanmaması lazım. Zaten düşecek bebek ilaç kullansanda düşüyor Allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versin herkesin evladını bağışlasın inşallah. Ben kullandım ilacı doktorumda bu tip bişi söylemedeb direk ilaca başlattı zaten
İğne daha etkili diye öyle vermiş olabilir bende günde 100 mg oluyodum iğne. Bence iğne daha iyi evet biraz acıyor yapıldıktan sonra zor ama daha etkili ve yan etki çok hissetmiyorsun. Çok geçmiş olsun :)Kızlar bende kullanıyorum sabah 2 aksam 2 toplam 800 mg oluyor vajınal olarak alıyorum ama mahvetti kasıntı ve tahriş yaptı sizde oluyomu bole bi sey dr um izinde dıger dr a sordum igneye cevirdı ama kafama takıldı gunde 2 kere 50 lık igne yazmış guvenemedım fıtıl i bırakıp ıgneye donmeye dozu az gıbı geldı![]()