- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
gecmıs olsun canım doktorun neden alttan muayne ettı anlamadım ama bı daha kabul etme alttan muayneyı ıns bebegınıde gorursun en kısa zamanda vıtamın verdımı doktorun bılmıyorum ama decavıt kullan bebegı hemen geliştiriyo bıde kanaman dursa bıle progestanı 3,5 4 aylık olana kadar bırakma Allah bebegını sana bagıslasınKızlar çok moralim bozuk geçenlerde eşimle ilişkiye girdiğimde kan geldi tabi hemen ağlamaya başladım hemen hastaneye gittk acilde allahtan kadın doğumcu varmış alttan muayne etti ve kese aşşağıda düşük riskin var dedi yeni zaten hastaneye gittiğimde anında kesilmişti kan hemde öyle çok bi kanamam olmadı .daha yeni gebeliğimde doktorum hiç ultrasonla muayne etmemişti betaya bakılıp evt hamilesin deyip geri gönderildim belkide muayne etseydi keseyi görüp beni uyarabilirdi. Bi gece hastanede yattım kanama ihtimaline karşı doktorum progestan verdi onu kullnıyorum tvaletten ve yemekten başka ayaga kalkma dedi .kese var 7 mm çok ufak ama içinde hala bebeğim yok haftya gidicem inş. Görürüm onu dua edin bana kızlar bebeğim bana tutunsun![]()